Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Dajte vedieť, milí teenageri, čo by ste v obci privítali

Dátum: 20.07.2020
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 1475
Dajte vedieť, milí teenageri, čo by ste v obci privítali

Myslíme aj na našich teenagerov...

V najbližších dňoch bude musieť byť kvôli výstavbe novej základnej školy, žiaľ, zrušené súčasné skateparkové miniihrisko. Nová základná škola by totiž mala započať svoju výstavbu už na prelome júla a augusta a stáť bude aj práve na jeho mieste.

Hoci bude cez leto vďaka sponzorom opravené multifunkčné ihrisko hneď vedľa (ktoré sa zhruba o rok posunie o kúsok ďalej, pretože na jeho súčasnom mieste vyrastie telocvičňa) a hoci sú na ceste ďalšie 2 nové detské ihriská v Záhradách a Hviezdnom bývaní, sme si vedomí toho, že teenagerom toho Hviezdoslavov ponúka pramálo.

Preto nás zaujíma, o čo by tí z Vás - vo veku od cca. 11 do 18 rokov - mali eventuálny záujem. Je tým azda work-outové ihrisko? Alebo nový skatepark s tzv. "U rampou"? Či niečo úplne iné? Vyjadrite sa, prosím, v tomto dotazníku - klik SEM. Jeho vyplnenie Vám zaberie len pár desiatok sekúnd. Budeme sa tešiť každému Vášmu námetu.

Váš názor nám výrazne pomôže s rozhodovaním. Samozrejme, musí to byť niečo, čo je v našich možnostiach...

 

Ďakujeme.

 

Marek Lackovič

starosta

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.