Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Obnovy dvoch obecných budov a nový chodník už toto leto

GALÉRIA
Dátum: 17.06.2021
Počet videní: 954
Obnovy dvoch obecných budov a nový chodník už toto leto

Dnes bola podpísaná ďalšia zmluva o dielo...

DNES BOLA PODPÍSANÁ ZMLUVA O DIELO NA PROJEKT

Obnovy starej (pôvodnej) budovy MŠ Hviezdoslavov v celkovej hodnote 165.320,09 EUR.

Ako Projekt obnovy Obecného úradu Hviezdoslavov, tak i Projekt obnovy starej budovy MŠ Hviezdoslavov, a napokon i nový Chodník pre peších - časť Podháj (ktorým sa zokruhuje celý rybník) boli v uplynulých týždňoch úspešne vyobstarané, vysúťažené, no a v týchto dňoch sa podpisujú zmluvy o dielo.

Celkové náklady týchto troch projektov sú na úrovni cca. 308-tisíc EUR. S realizáciami sa začne už v júli 2021. Hotovo chceme mať už na jeseň 2021.

Rovnako tak sme včera informovali o podpísanej zmluve o dielo na PD novej, obecnej základnej školy (viac sa dozviete tu) a pred pár dňami i o podpísanej zmluve o dielo na moderný Športový areál "Bez bariér" v lokalite Pažiť (viac sa dozviete tu).

O všetkých aktuálnych projektoch sa dozviete aj v novom čísle obecných novín Hviezdoslavčan, ktoré nájdete vo Vašich schránkach už koncom budúceho týždňa, o čom Vás budeme informovať aj formou samostatného článku s novinami vo formáte .PDF (aby ste si ich mohli v prípade záujmu aj stiahnuť).

 

OcÚ Hviezdoslavov

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.