Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Nové informácie ohľadom OS Hviezdne bývanie

GALÉRIA Facebook
Dátum: 15.10.2021
Počet videní: 2911
Nové informácie ohľadom OS Hviezdne bývanie

Nová alej vo Hviezdnom bývaní a ďalšie novinky...

Takto sa nám to páči, takto sa to robí!

Dobrou správou je tiež fakt, že poslankyne a poslanci OcZ schválili na svojom ostatnom zasadnutí dňa 7.10.2021 na návrh starostu obce dlhoočakávanú zmluvu s novými vlastníkmi OS Hviezdne bývanie, na základe ktorej bude polyfunkcia s cca. 6 - 8 novými prevádzkami spolu s novým parkom a prednámestím hotová do 24 mesiacov.

Predpokladaný rozpočet parku je 255-tisíc EUR bez DPH a celý, vr. pozemku, na záver výstavby pripadne napokon obci Hviezdoslavov, ktorá plánuje využiť jeho "amfiteatrálny" potenciál docielený citlivo pripravovanou architektonickou štúdiou.

Ak termín náhodou nebude dodržaný, sa spoločnosť HB living s. r. o. zaväzuje zaplatiť obci Hviezdoslavov zmluvnú pokutu, resp. sankciu, a to vo výške 300,- Eur za každý jeden deň omeškania, a to až do splnenia danej povinnosti.

Pre obyvateľov to okrem ďalších nových pracovných miest znamená 3. nákupnú zónu s obchodíkmi a službami, tentokrát i s parkom o rozlohe cca. 3-tisíc m2, v našom katastri (Areál Senecká, Polyfunkcia HB), resp. jeho dotyku (OG Kvetoslavov - pri ŽST - povedľa Záhrad), v horizonte 24 mesiacov.

 

OcÚ Hviezdoslavov

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.