Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Dôležité upozornenie pre obyvateľov Hviezdneho bývania

Dátum: 13.01.2022
Autor: Obecný úrad Hviezdoslavov
Počet videní: 818
Dôležité upozornenie pre obyvateľov Hviezdneho bývania

Upozornenie týkajúce sa zavedenia uličného systému... 

Milí Hviezdoslavčania,

v predchádzajúcom období sme Vás informovali o zavedení uličného systému v lokalite Hviezdne bývanie, konkrétne ide o Hviezdnu a Mesačnú ulicu. S úradným schválením názvom ulíc samozrejme súvisia aj orientačné čísla. U obyvateľov s trvalým pobytom v obci, na základe vyššie popísaných skutočností, nastáva zmena adresy, a zo zákona sú povinní si zrealizovať výmenu dokladov.

V tomto bode však chceme upozorniť všetkých občanom Hviezdneho bývania s trvalým pobytom v obci, že pred samotnou návštevou pracoviska oddelenia dokladov OR PZ, kde Vám vystavia nový občiansky preukaz, je nutné navštíviť pracovisko ohlasovne pobytov na obecnom úrade. Tento dôležitý krok nie je možné vynechať, nakoľko po konzultácii s OR PZ v Dunajskej Strede, pracovníčka, ktorá zapisuje údaje do centrálneho registra obyvateľov, preevidovanie adresy môže uskutočniť len na základe hlásenky o zmene  vystavenej na obecnom úradu. Bude postačujúce, ak sa dostaví jeden rodinný príslušník za domácnosť.

Návšteva pracoviska ohlasovne pobytov (resp. po dohode bude možné zmenu zrealizovať aj telefonicky) je nutná pre vybavenie dokladov so správnymi údajmi označenia orientačného čísla.

V neposlednom rade by sme chceli zdôrazniť informáciu, že na základe listov vlastníctva ku predmetným nehnuteľnostiam nie je možné identifikovať všetkých občanov, ktorý žijú v danej bytovej jednotke a zároveň majú trvalý pobyt na konkrétnej adrese. Preto Vás milí obyvatelia Hviezdneho bývania prosíme o súčinnosť v tejto veci, ktorá je zároveň nutná pre správne vybavenie Vašich dokladov.

V prípade potreby akýchkoľvek informácií nás neváhajte kontaktovať:

Pracovisko ohlasovne pobytov: 031 / 56 25 035

Referát správy majetku, evidencia & správa ulíc: 031 / 56 03 625

 

OcÚ Hviezdoslavov

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.