Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Kompletný kalendár zberu odpadov na rok 2019

SÚBOR
Dátum: 04.04.2019
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 2808
Kompletný kalendár zberu odpadov na rok 2019

Kompletný kalendár zberu odpadov na rok 2019 a informácie o kompostéroch...

Milí Hviezdoslavčania.

Viacerí ste včera náš Úrad kontaktovali s otázkou, či bude vyvezený papier. V mesiaci APRÍL a AUGUST sa však papier vyvážať nebude. Naša obec mala záujem, aby sa počet vývozov neredukoval, ale rozhodnutie OZV, napriek našim niekoľkotýždňovým rokovaniam so spol. Envi-pak, musíme rešpektovať a nie je možné ho zákonným spôsobom meniť, pretože sme jednoducho neplnili dojednanú litráž a papiera sa nenazbieralo pravidelne toľko, aby to zostalo na 12-tich vývozoch ročne.

Platí však, že ak papiera nazbierate viac (v ktorýkoľvek mesiac), stačí ho rozumne zviazať do štósu (v príp. kartónov napr. rozrezať kartóny a taktiež zviazať a zložiť na seba) a zberová spoločnosť tento papier vezme, pokiaľ ho v predvečer zberu umiestnite pri nádobu na papier.

Takisto v prípade plastov platí, že ak sa Vám minú vrecia, je možné použiť akékoľvek iné vrece, okrem vriec čiernych, či tmavých, v ktorých je nemožné vizuálne skontrolovať, či sa v nich skutočne nachádzajú plasty. Zberová spoločnosť takýto odpad v deň vývozu vezme.

Vážime si, že separujete - je to mimoriadne potrebné vzhľadom na to, že čím viac zmesového komunálneho odpadu produkujeme, tým viac zaň, bohužiaľ, platíme. Úprimná a veľká vďaka patrí každému zodpovednému Hviezdoslavčanovi, ktorý separuje.

Čo sa týka kompostérov - momentálne prebieha inventarizácia všetkých nádob a kompostéry budú pripravené na odber PO VEĽKEJ NOCI, o čom Vás vopred budeme informovať, aby ste mali k dispozícii vždy najaktuálnejšie informácie. Ďakujem.

Marek Lackovič,

starosta Hviezdoslavova

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Termíny vývozu - 2019 Veľkosť: 292.7 kB Formát: pdf Dátum: 5.4.2019

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.