Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zmluva o dielo na projektové práce vodovodu a kanalizácie je na stole...

Dátum: 13.04.2019
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 1605
Zmluva o dielo na projektové práce vodovodu a kanalizácie je na stole...

Zmluva o dielo sa bude schvaľovať na mimoriadnom zasadnutí OZ v prvý májový štvrtok - 2.5.2019.

 
Dňa 11.3.2019 bol zo strany objednávateľa (obce Hviezdoslavov) vystupujúceho v právnom postavení verejného obstarávateľa podľa Zákona o verejnom obstarávaní vyhlásený prieskum trhu na obstaranie zákazky s názvom „Projektové práce – Hviezdoslavov vodovod a kanalizácia“.
 
Verejný obstarávateľ oznámil, že úspešným uchádzačom sa v rámci prieskumu trhu stala spoločnosť PIPS SK, s. r. o., Mierová 30, 821 05 Bratislava, ktorej ponuka okrem splnenia všetkých podmienok stanovených vo Výzve na predkladanie ponúk bola použitím stanoveného hodnotiaceho kritéria vyhodnotená ako najlepšia.
 
Predmet plnenia tejto zmluvy bude financovaný z vlastných rozpočtových prostriedkov objednávateľa.
 
Vzhľadom na vyššie uvedené sa zmluvné strany dohodli a je potrebné uzatvoriť túto zmluvu v dohodnutom znení.
 
Zmluva o dielo na tieto projektové práce sa bude schvaľovať na mimoriadnom zasadnutí OZ v prvý štvrtok mesiaca máj - t. j. 02.05.2019.
 
Zastupiteľstvo bude na svojom zasadnutí schvaľovať Zmluvu o dielo, predmetom ktorej je vyhotovenie novej projektovej dokumentácie pre stavbu „Hviezdoslavov, zásobovanie pitnou vodou a odkanalizovanie“, v súlade so schváleným územným plánom obce a požiadaviek obce Hviezdoslavov so spoločnosťou PIPS SK, s. r. o. v zmluvnej cene 50400,00 Eur vrátane DPH.
 
 
Marek Lackovič
starosta Hviezdoslavova
 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.