Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Informácie o dianí už aj cez SMS

Dátum: 20.08.2019
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 1982
Informácie o dianí už aj cez SMS

Odo dnešného dňa Vás informujeme už aj prostredníctvom krátkych SMSiek...

Sú situácie, kedy je potrebné varovať, resp. upozorniť občanov cez SMS, pretože rýchlejšia forma neexistuje. Jednou z takých situácií bude táto sobota, kedy sa bude netradične v našej obci vynášať papier. Ak nechcete zabudnúť vyložiť svoju nádobu na odpad deň predtým pred dom, stačí, keď sa prihlásite do našej SMS služby a my Vám v spomínaný deň pred zberom, v predvečer, pošleme krátku SMS notifikáciu.

Občan vždy vidí, že odosielateľom SMS je obec, aj keď ju nemá nijak uloženú v kontaktoch. Z každej správy je automaticky odstránená diakritika, ktorá by mohla zvýšiť počet SMS, ktoré sú potrebné k poslaniu správy. SMS služba je pre občanov Hviezdoslavov navždy bezplatná, stačí sa len prihlásiť k odberu na našom webe - www.Hviezdoslavov.sk v dolnej časti úvodnej stránky.

Obec Hviezdoslavov nemá záujem touto pomerne invazívnou formou notifikovať občanov pričasto a garantujeme Vám zasielanie podobných SMS správ max. 1x týždenne.

Ak Vás služba bude otravovať, stačí sa jedným klikom odhlásiť z odberu, taktiež na hlavnej stránke oficiálneho webu Hviezdoslavova a SMS už naďalej dostávať nebudete...

 

 

Marek Lackovič

starosta

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.