Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Umývacie centrum Hviezdoslavov

GALÉRIA
Dátum: 06.05.2020
Počet videní: 2718
Umývacie centrum Hviezdoslavov

Nový investičný zámer v našej obci...

V rámci naozaj intenzívneho naštartovania budovania občianskej infraštruktúry, o ktorú sa posledný rok snažíme (nová základná škola s plnou vybavenosťou a telocvičňou, nové zdravotné stredisko, nová obchodná galéria, nový supermarket, farský kostol s farským úradom a komunitným centrom a pod.) ktorej urbanistické štúdie boli rozpitvané a schválené jednotlivými komisiami i zastupiteľstvom a ktorej výstavba začne v nasledujúcich dňoch a týždňoch (resp. napr. v prípade ďalšej, súkromnej materskej školy už začala), si Vám dovoľujeme na žiadosť investora a projektanta transparentne predstaviť ďalší z pripravovaných investičných zámerov, ktorý vytvorí jednak ďalšie voľné pracovné miesta, ale i obchodné príležitosti, chýbajúce služby, či priestory, ktorých vo Hviezdoslavove vzhľadom na rastúci počet obyvateľov stále nie je dosť, samozrejme, za predpokladu prísneho splnenia všetkých zákonných náležitostí a vhodného zakomponovania do prostredia našej obce.

Jednotlivé výkresy pripájame nižšie, vo fotogalérii.

 

UMÝVACIE CENTRUM HVIEZDOSLAVOV

Obec: Hviezdoslavov

Investor: Ján Vargai (kontakt jan.vargai70@gmail.com + 0948 083 331)

Projektant: Ing. Dávid Sándor

Informácie od investora, resp. projektanta:

"V roku 2021 sa pripravuje výstavba umývacieho centra na Seneckej ceste medzi obcou Hviezdoslavov a kruhovým objazdom pri čerpacej stanici Shell. Na stavebnej parcele sa nachádzajú zrúcaniny dvoch budov, ktoré sa zdemolujú a na ich mieste sa vybuduje projekt Umývacieho centra v obci Hviezdoslavov (viď obr. 1).

Projekt obohatí okolie jedným nekrytým a tromi krytými samoobslužnými autoumývacími boxmi, s tromi stacionárnymi vysávačmi prístupnými zo šiestich parkovacích miest a s tromi stacionárnymi elektronabíjacími stanicami prístupnými tiež zo šiestich parkovacích miest. Spolu na parcele bude 20 parkovacích miest (viď obr. 2).

Ďalej sa v areáli vybuduje oceľová hala pre občiansku vybavenosť s osovými rozmermi 9m x 25m. Na prízemí haly bude pneuservis s úžitkovou plochou 150 m2 a kaviareň s úžitkovou plochou 65 m2. Z kaviarne budú viesť schody na poschodie, kde bude voľný priestor s hygienickým zázemím určený na prenájom. Úžitková plocha tohto priestoru bude 250 m2 (viď obr. 3).

Prevádzka samoobslužných autoumývacích boxov, vysávačov a elektronabíjacích staníc bude schopná 24-hodinovej prevádzky. Ovládané budú pomocou tlačidiel v ovládacom paneli, ich aktivácia bude spustená pomocou elektronického mincovníka.  Technológia autoumývacích boxov bude dimenzovaná na 70 umytí za deň.

V hale pre občiansku vybavenosť sa uvažuje s 8-hodinovou pracovnou dobou od 08:00 do 17:00 s hodinovou obedovou prestávkou. Pneuservis ponúkne 4-6 nových pracovných miest a kaviareň ponúkne 2-4 nové pracovné miesta. Priestor na prenájom ponúkne pracovné miesta v závislosti od budúceho nájomníka a na základe jeho využitia tohto priestoru. Priestor je vhodný na skupinové cvičenia, tanečné tréningy alebo menšie kongresové posedenia."