Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Aktualizované. Očkovanie vo Hviezdoslavove pre seniorov 70+

Dátum: 19.07.2021
Počet videní: 1819
Aktualizované. Očkovanie vo Hviezdoslavove pre seniorov 70+

Dôležitý oznam

5.5.2021

Vážená Hviezdoslavčanka, vážený Hviezdoslavčan,

ako iste všetci uznáte, pandemická situácia s koronavírusom, resp. s ochorením COVID-19, počas uplynulého roka významne zasiahla do života každého z nás. Mnohí sme stratili svojich blízkych, niektorí z nás stratili prácu, no a ďalší museli, žiaľ, dokonca kvôli zatvoreným prevádzkam a prísnym opatreniam ukončiť svoje podnikanie. Dnes už vieme, že najúčinnejším prostriedkom pre boj s vírusom COVID–19, ktorý spôsobil pandémiu a ochromil krajiny, rodiny, spoločnosti i jednotlivcov na celom svete, je očkovanie. Vedecké kapacity i historické fakty jasne dokazujú, že akýkoľvek vírus vieme najefektívnejšie poraziť jedine bezpečnou a účinnou vakcínou. Očkovanie proti ochoreniu COVID–19 predstavuje nielen ochranu jednotlivca, ktorý je zaočkovaný, ale aj kolektívnu ochranu komunity a celej spoločnosti...

S cieľom pomôcť zaočkovať tých najzraniteľnejších – a teda seniorov vo veku 70 a viac rokov – Vám chceme oznámiť, že Vás po novom radi zaočkujeme aj u nás doma – vo Hviezdoslavove – tak, aby ste nemuseli nikam chodiť. Očkovanie je, prirodzene, dobrovoľné a bezplatné. Pre všetkých Vás, ktorí budete mať záujem, budú nachystané vakcíny zn. Pfizer/BioNTech. Prosíme Vás všetkých, ktorí máte vek 70 a viac (príp. 60 a viac, ale z vážnych dôvodov sa nechcete / nemôžete ísť dať očkovať inde), aby ste sa do 13. mája (t. j. do štvrtku večera) prihlásili na náš Obecný úrad Hviezdoslavov, a to buď:

a my Vás následne zaevidujeme na očkovanie, ktoré prebehne v máji 2021 priamo v našej obci – vo Hviezdoslavove. V prípade akútnej potreby, príp. imobility, Vás výjazdová očkovacia služba, zriadená Trnavským samosprávnym krajom, zaočkuje aj u Vás doma. Presný termín očkovania Vám po Vašom prihlásení oznámi náš obecný úrad.

Pevne veríme, že Vám možnosť očkovania doma – vo Hviezdoslavove – zjednoduší prístup k vakcíne a že tým z Vás, ktorí o očkovaní stále nie ste presvedčení, aj táto služba v rozhodovaní pomôže.

Veľmi pekne ďakujeme za Vašu súčinnosť a spoluprácu a už teraz sa úprimne teším na osobné stretnutie s Vami počas nášho očkovacieho dňa vo Hviezdoslavove, ktorý pre Vás v snahe pomôcť Vám pripravujeme.

 

P. S.: tento list Vám bude, samozrejme, v nasledujúcich dňoch distribuovaný oficiálnou cestou aj do Vašich schránok.

 

Aktualizácia 10.5.2021

Vzhľadom na to, že je OcÚ Hviezdoslavov v týždni od 10. do min. 17. mája 2021 v karanténe, volajte, prosíme Vás, na tel. č. 0910 55 99 93. Stále je možné zaslať i e-mail. Osobné návštevy, pochopiteľne, vzhľadom na karanténu zamestnancov, bohužiaľ, NIE sú možné.

 

Aktualizácia 18.5.2021

Prihlasovanie na očkovanie vo Hviezdoslavove bolo ukončené. Všetkých 35 záujemcov o očkovanie budeme s termínom telefonicky kontaktovať čo najskôr. Očkovanie bude prebiehať v Kultúrnom dome Hviezdoslavov, s výnimkou tých, ktorí sa ako imobilní zahlásili na očkovanie u nich doma...

 

Aktualizácia 21.6.2021

Očkovanie čakateľov vo Hviezdoslavove prebehne túto stredu, t. j. 23.6.2021. Predpokladaný čas začatia očkovania je 13:00 hod.. Všetkých čakateľov zajtra obvolajú zamestnanci nášho Úradu.

 

Aktualizácia 23.6.2021

Dnes bola v Kultúrnom dome Hviezdoslavov zaočkovaná takmer tridsiatka našich najstarších! Veľmi pekne Vám ďakujeme za spoluprácu a vidíme sa opäť o 4 týždňe, pri podaní 2. dávky...

Poďakovanie patrí i Mobilnej očkovacej jednotke Trnavského samosprávneho kraja.

 

Aktualizácia 19.7.2021

Preočkovanie čakateľov druhou dávkou očkovacej vakcíny Pfizer vo Hviezdoslavove prebehne túto stredu, t. j. 21.7.2021. Predpokladaný čas začatia očkovania je 11:30 hod.. Všetkých čakateľov obvolá zamestnanec OcÚ a upresní konktrétny čas očkovania.

 

Aktualizácia 21.7.2021

Preočkovanie čakateľov 2. dávkou bolo práve úspešne ukončené. Zaočkovaný bol každý náš senior, ktorý o to prejavil záujem.

 

Ďakujeme za spoluprácu!

 

OcÚ Hviezdoslavov

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.