Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Čo nás čaká a čo nás neminie? Pozývame na diskusiu...

Dátum: 14.12.2022
Počet videní: 1304
Čo nás čaká a čo nás neminie? Pozývame na diskusiu...

Pozývame Vás na pripravovanú diskusiu...

Vážené Hviezdoslavčanky, milí Hviezdoslavčania,

     tak, ako sme Vám avizovali minulý týždeň - keď sme oznamovali našu eurofondovú úspešnosť v prípade rekonštrukcie veľkej časti súčasného centra obce (projekt Vodozádržný park Hviezdoslavov), ktorá nás čaká už budúci rok - čo najskôr by sme Vás opäť radi informovali aj o ďalších "eurofondových" projektoch v našom "zásobníku" projektov:

 

     V nadväznosti na projekty, ktoré chystáme (a ktoré nás rozhodne neminú), Vás chceme ešte viac vtiahnuť do deja a podrobne informovať (a, samozrejme, odpovedať na Vaše otázky) aj formou verejnej diskusie v našom kultúrnom dome, na ktorú Vás pozývame po novom roku - v stredu 18. januára 2023 od 18:00 - za účasti vedenia našej obce a prizvaných hostí.

     Hlavné témy sú a budú nasledovné: nová obecná ZŠ (a s tým súvisiace rozšírenie MŠ) a dobudovanie vodovodu a kanalizácie + nová ČOV Hviezdoslavov, a síce projekty osobitého významu. Dostaneme sa však, pevne veríme, aj k mnohým ďalším projektom občianskej vybavenosti, ktoré sú na programe dňa, či už ide o dostavbu novej obchodnej galérie, zdravotné stredisko, dobudovanie lokality Pažiť (nový kostol, námestie atď.), dobudovanie OS Hviezdne bývanie (polyfunkcia, námestie, park), nový zberný dvor či kopec iných projektov, ktoré už rastú, alebo ešte len v najbližšom období vyrastú...

     Z diskusie bude vyhotovovaný aj videozáznam, ktorý bude v nezostrihanej podobe zverejnený na našom YouTube kanáli.

 

     Teším sa, tak ako vždy, na konštruktívnu diskusiu.

 

Marek LACKOVIČ, MBA

starosta Hviezdoslavova

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.