Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Program pre našich seniorov na leto & jeseň 2019 + aktualizácia

SÚBOR
Dátum: 11.08.2019
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 1582
Program pre našich seniorov na leto & jeseň 2019 + aktualizácia

V roku 2019 nezabúdame ani na našich dôchodcov...

Všetkým seniorom bývajúcim vo Hviezdoslavove príde nasledujúce dni do ich schránok oficiálny list, resp. pozvánka na 2 nadchádzajúce akcie, ktoré pre nich pripravujeme. List prikladáme aj v tomto článku...

Obe akcie sú prioritne pripravované pre našich dôchodcov. V prípade nenaplnenia autobusu, resp. kapacít, však budeme, samozrejme, pozývať aj ďalších občanov.

Viac informácií v spomínanej pozvánke nižšie...

 

Doplnené 23.8.2019:

SPUSTENÁ REGISTRÁCIA NA ZÁJAZD NA "DRAHOVSKÉ VRTOCHY" AJ PRE VÁS, MLADŠÍCH!

Keďže sa nám dodnes prihlásilo pomerne málo seniorov, tak otvárame možnosť prihlasovania aj pre ostatných Hviezdoslavčanov.

"Drahovské vrtochy“, ktoré sa uskutočnia dňa 31.8.2019, možno poznáte, možno nie. Ide o pravý „dzedzinský“ hudobný festival v obci Drahovce pri Piešťanoch, na ktorý nás pozval starosta obce Miroslav Ledecký. Tešiť sa môžete na niekoľko hudobných vystúpení, skvelé lokálne jedlo i nápoje, bohatý program a milé uvítanie a rozhovory s našimi budúcimi priateľmi z tohto krásneho kraja.

Drahovce sú malebná obec na otvorenej rovine na dolnom Považí, ktorej písané dejiny začínajú už v r. 1113. Tamojší ľudia sa už dnes veľmi tešia na našu budúcu družobnú spoluprácu.

Odchod autobusu spred Obecného úradu vo Hviezdoslavove je v sobotu 31.8. o 12:00. Návrat späť predpokladáme najneskôr podvečer o 19:00. Na zájazd sa, prosím, prihláste buď osobne, telefonicky alebo e-mailom v Kancelárii prvého kontaktu na Obecnom úrade vo Hviezdoslavove (tel. č. 031/562 50 35) u p. Gešovej. Zájazd je pre všetkých seniorov nad 60 rokov s trvalým pobytom vo Hviezdoslavove zdarma. Pre ostatných je cena zájazdu 7,- EUR. Vstupné na podujatie je pre všetkých návštevníkov zdarma. Kapacita autobusu je obmedzená na max. 45 miest, preto sa, prosím, prihlasujte čo najskôr...

Záväzne sa prihlasovať je možné do stredy 28.8. do 12:00.

 

Marek Lackovič

starosta

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Pozvánka - DÔCHODCI Veľkosť: 99.2 kB Formát: pdf Dátum: 11.8.2019
VRTOCHY Veľkosť: 297.4 kB Formát: jpg Dátum: 11.8.2019

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.