Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Aktualizované. Pomôžte nám vyčistiť našu obec - už 13. júna

Dátum: 05.06.2020
Počet videní: 2260
Aktualizované. Pomôžte nám vyčistiť našu obec - už 13. júna

Vidíme sa v sobotu 13. júna, susedia!

Milí susedia,

opäť tu máme príležitosť urobiť niečo pre naše prostredie. Nakoľko nám nie sú ľahostajné odpadky popri cestách a na verejných plochách či čierne skládky v lesíkoch, rozhodli sme sa tentokrát vyčistiť náš krásny Hviezdoslavov už budúcu sobotu s dodržaním protiepidemických opatrení a v súlade s usmerneniami hlavného hygienika Slovenskej republiky.

 

AKO TO BUDE V SOBOTU 13. JÚNA PREBIEHAŤ?

Stretneme sa o 10:00 na mieste s koordinátormi akcie tu:

  • Hviezdne bývanie + okolie "Čerešňárky"   //   T. Skybová (pri BUS zastávke pred HB)
  • Podháj + rybník   //   M. Lackovič  (pri rybníku v Podháji)
  • Centrum obce + priľahlé ulice   //   A. Takáč (pri zastávke Kvetoslavov)
  • Záhrady   //   J. Almášiová (pri vstupe do Záhrad)

 

Koordinátori rozdajú dobrovoľníkom vrecia spolu s inštrukciami ohľadom zbieraných odpadkov na mieste stretnutia a rozdelia pracovné skupinky. Doneste si, prosím, rúško, vlastné rukavice, príp. niečo na pitie. V rámci opatrení budeme dodržiavať bezpečné rozostupy. Zvoz vriec bude zabezpečený s cieľovým miestom uskladnenia v technickom dvore obecnej údržby za Obecným úradom.

Zbierame: plasty, sklo, kovy a komunálny odpad...

Nezbierame: stavebný odpad, bioodpad, konáre, trávu...

 

Po vyzbieraní stanoveného úseku ideme ďalej tam, kam treba. Vyzbierané vrecia nechávame pri ceste – v každej z horeuvedených štyroch častí obce na jednom mieste – a po skončení vášho úseku koordinátor zabezpečí ich zvoz.

V prípade, že sa nemôžete daný deň zúčastniť, no zároveň by ste chceli vyzbierať odpadky vo vašom okolí, zavolajte mi a dodáme vám vrecia, ktoré môžete potom vyhodiť na horeuvedenom stojisku za obecným úradom. Potešíme sa, keď budete chcieť pozdieľať svoj skvelý skutok a pošlete nám aj fotku...

Tel. číslo na mňa je 0919 269 200, ak by ste ešte potrebovali nejako usmerniť a taktiež ako kontakt pre zbieranie naplnených vriec…

Udalosť na Facebooku máme vytvorenú na tomto mieste (klik SEM). Po akcii pozývame na zmrzlinu pri kultúrnom dome vo Hviezdoslavove. Na náš účet!

 

Ďakujeme...

 

Tatiana ROLLER – SKYBOVÁ

zástupkyňa starostu

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.