Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Nová materská škola čaká na vyjadrenie RÚVZ

Dátum: 04.10.2019
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 1261
Nová materská škola čaká na vyjadrenie RÚVZ

Prístavba MŠ Hviezdoslavov je pár dní pred oficiálnym otvorením...

Začiatkom budúceho týždňa, konkrétne v utorok, by sa v prípade prístavby novej materskej školy vo Hviezdoslavove mala odohrať jedna z posledných, ak nie úplne posledná, návštev Regionálneho úradu verejného zdravotníctva SR - DS (RÚVZ), ktorá ako posledná inštitúcia schvaľuje, resp. povoľuje samotný prevádzkový poriadok MŠ.

RÚVZ je ten Úrad, ktorý dáva prevádzke zelenú...

Všetky rozbory vody dopadli, aj vzhľadom na inštaláciu nadštandardného systému filtrácie pitnej vody, pre ktorý sme sa rozhodli vzhľadom na momentálnu absenciu verejného vodovodu na Školskej ulici, nad očakávania dobre, nuž veríme, že kolegom - hygienikom nebude už naozaj nič v stáť v ceste v povoľovacom procese, ktorý však, prirodzene, nejaký čas trvá, no ktorý zároveň speje do svojho finále.

Preberanie celej stavby a takisto jej neľahké kolaudačné konanie je pomaly ale isto na svojom konci.

Ďalšia z komunitných brigád rodičov a priateľov MŠ sa uskutoční 5. októbra, t. j. zajtra (v sobotu) od 8:30. Prosíme Vás, aby ste si priniesli pracovné nástroje, príp. pomôcky potrebné k sadeniu trávy na dvore a podobne. Občerstvenie a pitný režim bude zabezpečený materskou školou.

Na záver mi, prosím, dovoľte úprimne sa ospravedlniť za všetky ťažkosti, ktoré v súvislosti s výstavbou tohto projektu ako i oddialením doby nástupu detí do MŠ do tohto školského roku vznikli...

 

Za Vašu neustálu pomoc a podporu Vám veľmi ďakujeme.

Všetky informácie v súvislosti s MŠ nájdete na jej stránke na tomto mieste.

 

Marek Lackovič

starosta

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.