Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Pozastavujeme rezervácie pravidelných akcií v KD

Dátum: 20.01.2020
Počet videní: 904
Pozastavujeme rezervácie pravidelných akcií v KD

Kultúrny dom je využívaný naozaj hojne...

Nácviky kresťanského spevokolu, krúžky nášho ochotníckeho divadla, skupinové cvičenia s trénermi z Pošvanc Fitness, pravidelné kurzy jógy, profesionálne tanečné štúdio pre deti i dospelých, či kreatívne dielničky pre deti. To je len slabý výpočet toho, čo sa dnes vďaka nastaveniu nových procesov a funkčnému rezervačného "systému" v našom Kultúrnom dome pravidelne odohráva.

Žiaľ, dostali sme sa do štádia, kedy už vzhľadom na kapacitné možnosti a plnú aktuálnu vyťaženosť nie je možný pravidelný prenájom ďalším skupinám. Popri pravidelných prenájmoch sa totiž Kultúrny dom používa aj jednorazovo na rôzne oslavy, svadby, krstiny, plesy, bály, porady, zasadnutia komisií a zastupiteľstva, školenia a pod..

Aj z tohto dôvodu je vynikajúcou správou výstavba ďalšieho komunitného centra (novej spoločenskej sály), ktorá je plánovaná v rámci lokality Pažiť, hneď vedľa nového kostola...

Na rok 2020 tak už nie je možné vyhovieť ďalším žiadostiam o pravidelný prenájom. V prípade jednorazových prenájmoch je voľných ešte viacero termínov. Postupovať môžete veľmi jednoducho, ako píšeme aj na našich stránkach na tomto mieste.

Za rozvoj našej komunity formou mnohých voľnočasových aktivít práve vo Hviezdoslavove Vám úprimne ďakujeme...

 

Marek Lackovič

starosta

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.