Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Hviezdoslavovský SWAP

Dátum: 11.02.2020
Počet videní: 672
Hviezdoslavovský SWAP

Hviezdoslavovský SWAP, dňa 15. februára od 10:00 do 13:00Kultúrnom dome Hviezdoslavov...

Vážení Hviezdoslavčania.

Dňa 15. februára od 10:00 do 13:00 sa bude v Kultúrnom dome Hviezdoslavov konať v poradí už tretia akcia Daruj, vymeň - Hviezdoslavovský SWAP. Na akciu môžete priniesť a darovať veci, ktoré už doma nepotrebujete a môžete si z nej odniesť iné veci, ktoré darovali Vaši susedia. Vstup je zdarma a aj všetky veci, ktoré si vezmete domov, sú zdarma.

Darovať môžete čokoľvek: oblečenie pre deti aj dospelých, hračky, knihy, časopisy, CDčká, drobné domáce spotrebiče, drogériu, kozmetiku, trvanlivé potraviny, veci do domácnosti či záhrady. Mimoriadne sa potešíme najmä netextilnému tovaru a veciam do domácnosti, tie mali na minulej akcii veľký úspech.

Nemusíte doniesť nič a vziať si môžete čokoľvek, čo sa vám páči. Alebo aj nič, je to na vás :) 

Ak plánujete niečo aj doniesť/darovať, prosím, príďte najneskôr o 12:00, aby si vaše veci stihli nájsť nového majiteľa. Akcia trvá do 13:00.

Ak chcete veci iba darovať a nič si nevziať, môžete prísť aj skôr, od 8:00 budeme pripravovať priestory na akciu a radi od Vás veci prevezmeme.

 

Ak by ste mali chuť pomôcť, najmä s balením a upratovaním miestnosti po ukončení akcie od 13:00 do cca 15:00, keď už všetci budú mlieť s posledného, prosím napíšte organizátorkám, určite sa veľmi potešia.

 

Akcia sa uskutoční

15. februára 2020 od 10:00 do 13:00

v Kultúrnom dome Hviezdoslavov (FB udalosť nájdete TU)

 

Jana Púčiková, Tatiana Skybová a Petra Klačanová, organizátorky

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.