Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Preberáme verejné osvetlenie s pozemkom na Kvetnej ul.

Dátum: 17.02.2020
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 524
Preberáme verejné osvetlenie s pozemkom na Kvetnej ul.

Ďalší pozemok do nášho majetku...

OBECNÉ ZASTUPITEĽSTVO NA SVOJOM ZASADNUTÍ...

...po prerokovaní materiálu dňa 6.2.2020
s c h v á l i l o
zmluvu, predmetom ktorej je ako verejné vonkajšie osvetlenie nachádzajúce sa na pozemku parc. č. 240/186 (Kvetná ul.), tak i pozemok, ktoré obdarovaný, a teda obec, nadobúda do svojho výlučného vlastníctva.

O svietenie na Kvetnej ulici sa tak po novom už bude starať obec. Navyše sme do nášho majetku získali takmer 200 metrov štvorcových pozemku.

Ďalšia na rade je Slnečnicová ul. v Záhradách, kde by sme radi po dlhých rokoch opäť svietili takmer stovke obyvateľov. V týchto chvíľach, pevne veríme, by to mala byť otázka niekoľkých týždňov. Potrebné sú v takýchto prípadoch vždy nové východiskové revízne správy, zriadenie nového odberného miesta (OM) na základe nového RVO a NN prípojky (k čomu musí prebehnúť verejné obstarávanie, ktoré už máme za nami), nová zmluva na dodávku elektriny na novozriadené OM a napokon i výmena svietidiel za LED a funkčná skúška svietidiel. Sústavu verejného osvetlenia na Slnečnicovej ul., ktoré je však dlhodobo nefunkčné, sme už získali na zastupiteľstve v decembri.

Všetky schválené uznesenia nájdete na našom webe na tomto mieste...

 

Marek Lackovič

starosta

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.