Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Aktualizované. Work-out & fitness zóna Hviezdoslavov dokončená

GALÉRIA
Dátum: 05.08.2021
Počet videní: 3730
Aktualizované. Work-out & fitness zóna Hviezdoslavov dokončená

Dopĺňali sme nové fitness prvky...

Aktualizované 6.8.2021

VO WORK-OUT & FITNESS ZÓNE PRIBUDLI NOVÉ FITNESS PRVKY

V uplynulých dňoch sme pre Vás doplnili dvojicu nových exteriérových fitness prvkov do Work-out & fitness zóny vo Hviezdnom bývaní. Zóna bola obohatená o nový jazdecký trenažér a o nový trenažér na nohy. Bavte sa športom, cíťte sa pri cvičení príjemne a dodržujte, prosíme, prevádzkový poriadok zóny...

Nových majiteľov komplexu Hviezdne bývanie, spol. BELEVIS Development & Construction, sme zároveň vyzvali na urýchlené dokončenie arch. štúdie občianskej vybavenosti a parku, s cieľom už ďalej nezdržovať dostavbu týchto dôležitých súčastí obytného súboru, ktoré sa mali podľa názoru obce stavať úplne na začiatku a nie na konci harmonogramu.

 

2.3.2021

Za posledných 365 dní ide už o 4. nové ihrisko na území obce, spravované a prevádzkované obcou Hviezdoslavov, tentokrát vhodné hlavne pre tých starších (mládež, dorast a dospelých), ktorí si práve takúto novú zónu pýtali v minuloročnom prieskume.

Nová "Work-out & fitness zóna Hviezdoslavov" sa nachádza vo Hviezdnom bývaní na parc. č. 341/69 a 341/235 - a teda zrkadlovo otočená niekoľko desiatok metrov od súčasného detského ihriska, taktiež v zadnej časti tohto obytného súboru.

Vo "Work-out & fitness zóne" na ploche vyše 200 m2 na Vás čaká posilňovacia stanica na min. 10 cvičebných aktivít, simulátor lyžovania, simulátor veslovania, simulátor surfovania, dvojitý stepper či posilňovací stroj na ramená. Vo všetkých prípadoch ide o certifikované stroje vhodné do exteriéru, dopadovou plochou je taktiež certifikovaný štrk. Zóna je oplotená a pribudne v nej ešte mobiliár (lavičky, smetný kôš a pod.). Zároveň je priestor pre postupné pridanie min. troch ďalších strojov. Zóna je prirodzene, dostupná bezplatne...

Zóna bude otvorená dnes od 16:00 - prosíme Vás o dodržiavanie bezpečnosti, poriadku a čistoty, tak aby nám všetkým ihrisko i celý tento voľnočasový priestor slúžil v súčasnej podobe čo najdlhšie.

Zároveň nám dovoľte pripomenúť aktuálne platné protiepidemiologické opatrenia, ktoré sa týkajú aj individuálneho športovania.

 

OcÚ Hviezdoslavov

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.