Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Spoločné čistenie športového areálu pred Majálesom

Dátum: 27.04.2019
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 635
Spoločné čistenie športového areálu pred Majálesom

Spoločne si celé centrum obce pred Stavaním mája vyčistíme...

Milí Hviezdoslavčania.

Pozývam Vás na spoločné, komunitné čistenie a upratovanie celého športového areálu pred Stavaním mája, a to deň pred samotným Majálesom, v utorok 30.4.2019 od 15:00 pri ihrisku oproti OÚ vo Hviezdoslavove.

Cieľom je poriadne pokosiť, zrenovovať, čo sa dá, vyčistiť a vyupratovať celý areál tak, aby sme sa na druhý deň cítili vo svojom domove - v našom Hviezdoslavove -  najpríjemnejšie, ako je to len možné...

Stretávame sa o 15:00 pri ihrisku. Kedy skončíme, ešte nevieme, tak pokojne príďte aj o piatej, alebo šiestej, pokiaľ skôr, samozrejme, nemôžete. Základné veci i pitný režim bude zabezpečený. Väčšiu pozornosť si v utorok zaslúži i dosluhujúce ihrisko, kde sa na Stavaní mája odohrá derby zápas proti Kvetoslavovu - avšak v tomto prípade pôjde len o nutné sanačné práce, keďže celé ihrisko plánujeme v dohľadnej dobe - pokiaľ budeme v žiadosti o dotáciu, ktorú sme podali, úspešní - kompletne zrekonštruovať za úplne nové.

Teším sa, že sa opäť uvidíme.

 

Marek Lackovič

starosta Hviezdoslavova

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.