Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Nový supermarket v rámci Areálu Senecká skolaudovaný...

Dátum: 06.09.2021
Počet videní: 3389
Nový supermarket v rámci Areálu Senecká skolaudovaný...

Otvorenie je plánované na 8. septembra...

Tak, ako sme transparentne informovali v uplynulých dňoch, na prelome augusta a septembra prebiehalo kolaudačné konanie nového a moderného supermarketu, ktorý na čistej predajnej ploche takmer 700 metrov štvorcových ponúkne, okrem iného, i stabilnú prácu aj cca. dvadsiatke Hviezdoslavčanov a Hviezdoslavčaniek.

Obec Hviezdoslavov potvrdzuje, že stavba bola v uplynulých dňoch úspešne skolaudovaná.

Otvorenie avizuje potravinár už na 8. septembra 2021. Dobudovanie avizovanej umývacej linky pre motorové vozidlá a oprava vstupov a výstupov na cestné komunikácie z Areálu Senecká smerom na ul. Čerešňárka, resp. Seneckú cestu II/503, prebehne v najbližších dňoch. K dispozícii je, prirodzene, aj niekoľko desiatok parkovacích boxov.

V ďalšej fáze Areálu Senecká bude v r. 2021 - 2022, tak ako sme avizovali už niekoľkokrát, realizovaná v rámci potrebnej občianskej vybavenosti dvojica menších obchodných galérií, resp. domov služieb, zdravotné stredisko či parkovanie s ďalším príslušenstvom predovšetkým pre všetkých obyvateľov Hviezdoslavova...

V tesnej blízkosti Záhrad, resp. ŽST Kvetoslavov, sa práve v týchto dňoch realizuje aj občianska vybavenosť v katastri obce Kvetoslavov, ktorej sme príslušné stanoviská kladne vyjadrili už v r. 2019, ešte pred vypuknutím pandémie. V nej sa bude nachádzať druhý "veľký" potravinár s ďalšími doplnkovými prevádzkami (obchod a služby), ku ktorému budú mať najbližšie práve obyvatelia Záhrad.

Viac podrobností o ďalších realizáciách v katastri obce Hviezdoslavov sa dočítate na TOMTO mieste...

IMG_3600

IMG_3601_1

 

OcÚ Hviezdoslavov

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.