Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Posilňovanie el. distribučnej sústavy v starej časti obce

GALÉRIA Facebook
Dátum: 12.07.2021
Počet videní: 1125
Posilňovanie el. distribučnej sústavy v starej časti obce

Aktuálne

Vážené Hviezdoslavčanky, drahí Hviezdoslavčania.

V uplynulých dňoch a týždňoch prebieha v našej obci realizácia intenzívneho posilnenia existujúcej elektrickej distribučnej sústavy v starej časti obce, ktorá už bola naozaj nevyhnutná, hoci, prirodzene, nutné rozkopávky nikoho z nás netešia - zvlášť keď sa dejú v bezprostrednej blízkosti našich obydlí...

Práce má na starosti Západoslovenská distribučná, a. s..

Opätovne sa aj touto cestou ospravedlňujeme za dočasný diskomfort v centre obce, na ul. Hlavná a Školská, a v ich priľahlom okolí. Výstavba novej novej trafostanice v bezprostrednej blízkosti novej ZŠ bola práve ukončená a tento týždeň budú komunikácie, príp. zelené pásy, resp. časti chodníkov opravené, resp. uvedené do pôvodného stavu.

Výsledkom bude, tak ako avizujeme vyššie, výrazné posilnenie stability distribúcie el. energie v súčasnom širšom centre Hviezdoslavova.

Ak zaznamenáte úsek, ktorý nebol do pôvodného stavu uvedený uspokojivo, dajte mi, prosím, vedieť na e-mailom na Starosta@Hviezdoslavov.sk, aby sme vec mohli bezodkladne reklamovať.

 

Ďakujeme.

 

Marek Lackovič

starosta Hviezdoslavova

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.