Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Pozemky budúceho lesoparku sú už naše

Dátum: 24.05.2023
Počet videní: 1798
2 min. čítania
Pozemky budúceho lesoparku sú už naše

Obec pokračuje v získavaní dôležitých pozemkov...

Tak, ako sme informovali už v marci na TOMTO miestepo schválení zastupiteľstvom podpísal starosta obce Hviezdoslavov, Marek Lackovič, MBA, kúpnu zmluvu na pozemky parc. č.:

  • 332/1

  • a

  • 341/426

o celkovej výmere takmer 11-tisíc m2, čím Obec získala vyše hektár nových strategických pozemkov, na ktorých plánujeme jeden z najväčších parkov v okolí. Územie je už dnes v platnom Územnom pláne (ÚPN) obce a jeho zmenách a doplnkoch (ZaD) ozn. ako "nelesná drevinová vegetácia" a na tom sa nič nemení a nezmení.

     Úspešné zavkladovanie na katastri prebehlo v ostatných dňoch. Po minuloročnom nákupe pozemkov pod obecnú ZŠ (takmer 8.000 m2) ide v rýchlom slede o ďalšiu veľkú investíciu za mimoriadne rozumné financie do pozemkov, resp. majetku Obce...

     Za parcely zaplatí Obec protistrane kúpnu cenu 99.974,16 EUR určenú znaleckým posudkom. Celkovo tak Obec za ostatné 4 roky získala už takmer 70-tisíc m2 nových pozemkov / parciel na území našej obce - Hviezdoslavova.

     Viac informácií o bud. parku prinesieme neskôr...

 

Snímka_obrazovky_2023-05-24_o_9.25.35

Oáza zelene - nový park - sa bude čoskoro nachádzať v bezprostrednej blízkosti Záhrad...

 

OcÚ Hviezdoslavov

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.