Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Asistované sčítanie obyvateľov - posledná možnosť sčítania obyvateľov Hviezdoslavova

Dátum: 08.06.2021
Počet videní: 1059
Asistované sčítanie obyvateľov - posledná možnosť sčítania obyvateľov Hviezdoslavova

Pred nami je posledný týždeň asistovaného sčítania. Apelujeme na tých Hviezdoslavčanov, ktorí si túto povinnosť doposiaľ nesplnili, že tak môžu urobiť ešte do konca týždňa. 

Aktualizácia 8.6.2021

Od 3. mája prebieha vo Hviezdoslavove dosčítavania obyvateľov asistovanou formou. Možnosť navštíviť kontaktné miesto, alebo požiadať o mobilného asistenta je určená pre tých, ktorý nemali možnosť sa digitálne sčítať počas asistovaného sčítania. Apelujeme na tých Hviezdoslavčanov a Hviezdoslavčanky, ktorým sa to ešte nepodarilo, že tak môžu urobiť ešte do konca tohto týždňa.

Kontaktné miesto na Obecnom úrade v kancelárii prvého kontaktu je otvorené počas stránkových hodín. Na tento úkon je možné využiť ešte posledné dva sčítacie dni, a to stredu 9.6.2021 v čase od 09:00 - 19:00 h. a piatok 11.6.2021 v čase od 07:30 - 11:30 hO návštevu mobilného asistenta môžete požiadať na tel. čísle 031/56 25 035.  Využite preto posledné dni na splnenie Vašej povinnosti, a vyhnite sa prípadným sankciám za jej nesplnenie. Štatistický úrad eviduje stále 5 % nesčítaných Hviezdoslavčanov.

 

Oznamujeme doposiaľ nesčítaným obyvateľom Hviezdoslavova, že aktuálne (od 3. mája 2021 do 13. júna 2021) sa na celom území SR realizuje asistované sčítanie obyvateľov.  Pozývame všetkých Hviezdoslavčanov, ktorí tak doposiaľ neučinili, aby využili možnosti asistovaného sčítania.

Asistované sčítanie je určené tým obyvateľom, ktorí sa nemohli sčítať sami ani za pomoci blízkej osoby. Sčítať na môžete na kontaktom mieste v obci, t .j. na Obecnom úrade Hviezdoslavov, v Kancelárii prvého kontaktu, za pomoci stacionárneho asistenta alebo pomocou mobilného asistenta, ktorý príde k Vám domov a pomôže Vám so sčítaním. 

Kontaktné miesto na obecnom úrade môžete navštíviť počas stránkových hodín v pondelok v čase od 07.30 hod. do 16.00 hod.,  v stredu v čase od 09.00 hod. do 19.00 hod. a v piatok od 07.30 do 11.30 hod.. O mobilného asistenta môžete požiadať na telefónnom čísle: 031/56 25 035, alebo prostredníctvom e-mailu obecny@hviezdoslavov.sk.

Viac informácii obdržíte na našom obecnom úrade alebo na webovej stránke: www.scitanie.sk.

 

Pri využívaní asistovaného sčítania je potrebné dodržiavať všetky aktuálne epidemiologické nariadenia.

opatrenia_pri_asitovanom_sčítaní

 

OcÚ Hviezdoslavov

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.