Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Aktualizované. Aktuálny stav zavádzania orientačných čísel

SÚBOR Facebook
Dátum: 21.02.2022
Autor: Obecný úrad Hviezdoslavov
Počet videní: 5384
Aktualizované. Aktuálny stav zavádzania orientačných čísel

Priebežne aktualizujeme...

Aktualizácia 22.2.2022

Milé Hviezdoslavčanky, vážení Hviezdoslavčania.

Dovoľte nám informovať Vás o úradnom schválení a zapísaní orientačných čísel zostávajúcich 3 ulíc v obci do Registra adries:

  • Chalúpkova ulica
  • Škultétyho ulica
  • Bottova ulica 

Občanov bývajúcich v domoch s 2 a viac bytovými jednotkami upozorňujeme na nutnosť ohlásenia sa na Obecnom úrade Hviezdoslavov pred úkonom zmeny dokladov.

 

Aktualizácia 24.1.2022

Milé Hviezdoslavčanky, vážení Hviezdoslavčania.

Radi by sme Vás informovali o sprocesovaní ďalších ulíc, a to konkrétne:

  • Kalinčiakova ulica
  • Jarná ulica
  • Agátova ulica
  • Ulica pod Vinohradmi

Zoznam novopriradených orientačných čísiel Vám prikladáme vo forme zoznamu v priloženom súbore nižšie...

 

Aktualizácia 8.12.2021

Milé Hviezdoslavčanky, vážení Hviezdoslavčania.

Radi by sme Vás informovali o sprocesovaní ďalších ulíc, a to konkrétne:

  • Hviezdna ulica
  • Mesačná ulica
  • Letná ulica
  • Slnečná ulica

Obyvatelia týchto lokalít majú oficiálne novú adresu. Občanov bývajúcich v bytových jednotkách upozorňujeme na nutnosť ohlásenia sa na Obecnom úrade Hviezdoslavov pred úkonom zmeny dokladov. V príloženej tabuľke (viď nižšie) je zoznam novopridelených orientačných čísel...

 

Pôvodná správa

Milí Hviezdoslavčania,

radi by sme Vás informovali o aktuálnom stave riešenia problematiky zavádzania uličného systému v našej obci. V súčasnej dobe sa celý komplikovaný proces s prideľovaním orientačných čísel všetkým budovám v našej obci blíži do úspešného finále.  V rámci celej agendy boli do dnešného dňa celkovo pridelené orientačné čísla budovám na 69 uliciach. Ďalšie 3 ulice - Mesačná, Hviezdna a Letná, čakajú na schválenie Okresným úradom D. Streda. 

Na zvyšných uliciach budú priraďované orientačné čísla až po schválení Dodatku č. 01/2021 k VZN č. 01/2018 o určení názvov ulíc a verejných priestranstviev, ktorého návrh je zverejnený na úradnej tabuli obce Hviezdoslavov.

Ako sme už informovali v predchádzajúcich článkoch (napríklad naposledy 20. augusta 2021 na tomto mieste), občania si musia vybaviť zmenu dokladov na príslušných pracoviskách oddelení dokladov PZ. V prípade záujmu vie referentka správy ulíc a obecného majetku na individuálnu žiadosť občana (FO) vystaviť Oznámenie o pridelení orientačného čísla, príp. pre právnickú osobu (PO) Potvrdenie o určení orientačného čísla. 

Všetci občania, ktorí si doposiaľ nevyzdvihli tabuľku s orientančným číslom, môžu tak urobiť počas stránkových hodín na Referáte správy ulíc a obecného majetku.

 

OcÚ Hviezdoslavov

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Tabuľka - zoznam priradených orientačných čísel - lokalita HB, Slnečná ul. a Letná ul. Veľkosť: 13.2 kB Formát: xlsx Dátum: 8.12.2021
Zoznam schválených ulíc - aktualizácia 24.1.2022 Veľkosť: 60.6 kB Formát: pdf Dátum: 24.1.2022

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.