Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Predstavujeme finálny plagát Dňa obce 2019!

Dátum: 22.08.2019
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 3062
Predstavujeme finálny plagát Dňa obce 2019!

Zostáva nám už len niečo vyše mesiaca...

Zostáva nám niečo len vyše mesiaca a náš Deň je tu! Aby sme však nechodili dlho okolo horúcej kaše, tak nech sa páči, milí susedia, tu, hľa, je oficiálny plagát Dňa obce HVIEZDOSLAVOV 2019 a nižšie posielame posledné inštrukcie, ktoré ešte neodzneli...

DEŇ_OBCE_2019_ONLINE_POSTER

 

Športuchtivé tímy sa už môžu prihlasovať na VOLEJBALOVÝ TURNAJ ZMIEŠANÝCH TÍMOV, ktorý sa odohrá na našom multifunkčnom ihrisku. 7-členné zmiešané tímy (muži i ženy) zabojujú o krásne pamätné poháre a medaily špeciálne vyrobené pre túto príležitosť. Prihlasujte sa, prosím, buď e-mailom na KomisiaVzdelavania@Hviezdoslavov.sk alebo osobne/telefonicky v Kancelárii prvého kontaktu (tel. 031/562 50 35), na Obecnom úrade vo Hviezdoslavove. Štartovné je 7,- EUR na tím a pre všetkých hráčov je pripravené občerstvenie vrátane pitného režimu. Pozývame aj tímy zo susedných obcí, aby sa prišli ukázať a vytiahnuť! Hrá sa naozaj o veľa - nehynúcu slávu a prestíž, krásne poháre a medaily, i o hymnu "We are the champions" odpálenú priamo z hlavného pódia!

Do udalosti sa na Facebooku môžete pridať TU a nič Vám tak neujde...

 

Ďalšie často kladené otázky

Ako sa budem môcť zapojiť do súťaže o najlepší domáci koláč/zákusok?

Do súťaže sa zapojíte tak, že prinesiete svoj koláč/zákusok na plechu o min. rozmere 15x20cm, odovzdáte ho nášmu organizačnému tímu, ktorý bude stáť pri vstupe alebo pobehovať v areáli a ten umiestnime medzi ostatných súťažiacich. Konkurencia bude naozaj silná! Porota každú vzorku ochutná a moderátorka akcie následne súťaž vyhodnotí. Víťaz sa navždy zapíše zlatými písmenami do kroniky obce ako prvý víťaz tohto prestížneho cukrárskeho turnaja...

Platí sa za akciu?

Nie, vstupné je zadarmo. Keďže však máme fakt výnimočnú myšlienku spočívajúcu vo výsadbe nových 10.000 stromov na Žitnom ostrove, prosíme Vás o dobrovoľný príspevok. Jeho výšku necháme na Vás. Prispieť bude možné pri hlavnom vstupe do areálu, kde bude kasička s niektorým z členov org. tímu.

Budem mať kde zaparkovať?

Ak je to čo i len trochu možné, auto nechajte, prosím, doma. Ak to možné nebude, pokojne zaparkujte pred Obecným úradom, Kultúrnym domom alebo v blízkosti Športovo-relaxačného areálu. Dávajte však pozor, aby ste neparkovali na miestach, kde bude formou značenia táto možnosť obmedzená, ba dokonca zakázaná.

Budem si môcť doniesť vlastné jedlo, pitie?

Pripravili sme pre Vás kopec gastro zážitkov, tak nosiť si vlastné jedlo, či pitie, fakt nebude potrebné. Ak by ste sa aj napriek tomu vydali na Deň obce s piknikovými úmyslami, ste taktiež vítaní. Vzhľadom na množstvo atrakcií a očakávaný počet ľudí, budú však Vaše možnosti veľmi obmedzené.

Kedy akcia začína a kedy končí?

Deň obce oficiálne začína úderom šestnástej hodiny poobede a končí úderom dvadsiatejdruhej večer.

Čo si treba priniesť na jógu/zumbu/nafukovaciu atrakciu?

Vhodné športové (alebo iné, v čom sa cítite pohodlne) oblečenie. Jógu alebo zumbu v obleku vykonávať neodporúčame. Na jógu určite karimatku. Netreba sa nikam prihlasovať - proste prídete a zúčastníte sa. Na veľkú nafukovaciu atrakciu budú musieť menšie deti len v sprievode rodičov.

 

 

Koniec hlásenia na dnes, priatelia. Tešíte sa? My veľmi! Už sa to blíži. Zostaňte s nami...

Organizačný tím Dňa obce Hviezdoslavov 2019

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.