Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Historicky najviac návštev na našom webe za 1 mesiac

Dátum: 02.09.2019
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 855
Historicky najviac návštev na našom webe za 1 mesiac

Mesiac august bol rekordný...

Oficiálny web Hviezdoslavova, www.Hviezdoslavov.sk, zaznamenal v mesiaci August 2019 historicky najvyšší počet návštev - číslo sa zastavilo na hodnote 13.325.

Teší nás, že popularita webu takto rýchlo rastie. S týmto číslom sa radíme medzi najnavštevovanejšie oficiálne webové sídla miest a samospráv na Slovensku.

Veríme, že na webe nájdete všetko, čo potrebujete - kontakty na svojich poslancov, obecných úradníkov, či jednotlivé komisie; newsletter, SMS notifikácie, zápisnice, videá a uznesenia zo zasadnutí, obecné novinky, úradnú tabuľu, transparentne zverejňované zmluvy, faktúry a objednávky, prehľadný kalendár udalostí a omnoho, omnoho viac...

Informovanosť a komunikáciu s obyvateľmi radíme na prvé miesto. Moderný a funkčný web, nezostrihané zastupiteľstvá vysielané na YouTube, verejné diskusie v Kultúrnom dome pri dôležitých zámeroch v obci, či každomesačné živé vysielania starostu budú pokračovať aj v septembri. Aj vďaka tomuto bol Hviezdoslavov v uplynulých dňoch nominovaný na prestížnu Cenu pre otvorenú samosprávu, ktorú tento rok udeľuje Združenie občanov miest a obcí Slovenska.

Chceme a sme v tomto vzorom pre ostatné obce a mestá, v blízkom i ďalekom okolí.

Začiatkom septembra nájdete vo svojich schránkach opäť aj naše lokálne "papierové" noviny - občasník Hviezdoslavčan.

Takisto sa finalizuje vyhotovovanie projektovej dokumentácie na projekt moderného rozhlasu v úplne celej obci.

 

Marek Lackovič
starosta

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.