Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Aktualizované. Zápis detí do MŠ na r. 2020/2021 + situácia s poplatkami

SÚBOR
Dátum: 19.03.2020
Počet videní: 2338
Aktualizované. Zápis detí do MŠ na r. 2020/2021 + situácia s poplatkami

Informácie pre rodičov...

V súlade so zákonom boli dňa 15.3.2020 zverejnené podmienky, miesto a dátum zapisu do našej materskej školy vo Hviezdoslavove na oficiálnej webstránke MŠ, na tomto mieste. Plagátik pripájame aj nižšie, všetky podrobnosti však nájdete na spomínanom webe našej MŠ.
 
V prípade, že sa na termíne 6. a 7. máj bude musieť niečo meniť, budeme o tom operatívne informovať na webe. Dnes, počas tejto neľahkej situácie, nie je možné odhadnúť ani dni, nieto ešte týždne, či mesiace. Zákonný termín zápisu je medzi 30.4. a 31.5.. V tejto situácii je však veľmi pravdepodobné, že ministerstvo ešte pošle usmernenia...
 
Galériu našej novej MŠ, ktorú sme spustili do prevádzky 4. novembra 2019, nájdete na tomto mieste.
 
Tak ako sme Vás informovali, v uplynulých týždňoch bola zahájená i výstavba ďalšej - tentokrát súkromnej MŠ - ktorej poskytuje obec Hviezdoslavov plnú súčinnosť. O štarte projektu sme Vás v decembri 2019 informovali tu. Pevne verím, že Vás v koordinácii s investorom i v tomto prípade budeme čoskoro zodpovedne informovať. 
 
Čo sa týka poplatkov za MŠ, keďže je škola uzavretá, pripájame nasledobné:
Je vysoko pravdepodobné, že v súlade so zákonom pristúpime k vyrátaniu alikvotnej čiastky za tento mesiac, ktorú zverejní riaditeľka MŠ. Čisto teoreticky, ak by teda bola MŠ uzavretá do 29.3.2020, tak namiesto 35,00 EUR vychádza poplatok 12,80 EUR, pretože MŠ bola otvorená len 8 "pracovných" dní. Opakujeme slovné spojenie "čisto teoreticky". Budeme Vás včas informovať...
 
Včas (začiatkom budúceho týždňa) Vám dáme vedieť, ako predmetnú záležitosť napokon sprocesujeme a ako sa to eventuálne vyrovná, keďže spravidla už rodičia zaplatili. Do úvahy prichádza odrátanie čiastky z ďalšieho mesiaca, vrátenie poplatku a pod..
 
Takisto bude začiatkom budúceho týždňa, pevne veríme, rozhodnuté o platbách na mesiac apríl. V tejto chvíli nie je potrebné, aby ste nám posielali podobné otázky. O situácii vieme a koordinovane  ju riešime...
 
 

AKTUALIZÁCIA 23.3.2020

Nakoľko momentálne nie je možné odhadnúť situáciu s MŠ v nasledujúcich týždňoch, tak vyúčtovanie poplatku za MŠ za obdobie marec – apríl 2020 bude vykonané v mesiaci jún 2020.
 
 

AKTUALIZÁCIA 25.3.2020

Úrad verejného zdravotníctva SR včera rozhodol o uzatvorení škôl až do odvolania. Poplatok za čiastočnú úhradu nákladov za MŠ najbližší(ie) mesiac(e) (apríl, resp. máj - podľa situácie) neuhrádzajte, úhrady za MŠ sa budú platiť až po znovuotvorení MŠ. Viac informácií nájdete na stránke MŠ Hviezdoslavov na tomto mieste.
 
 
OÚ Hviezdoslavov a vedenie MŠ Hviezdoslavov

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Zápis do MŠ 2020 Veľkosť: 153.6 kB Formát: pdf Dátum: 19.3.2020