Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Spoločné stretnutie so všetkými developermi vo Hviezdoslavove

Dátum: 01.07.2019
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 867
Spoločné stretnutie so všetkými developermi vo Hviezdoslavove

Hromadné oficiálne stretnutie sa odohrá v júli 2019...

Všetci aktívni i neaktívni developeri pôsobiaci uplynulé roky vo Hviezdoslavove boli prizvaní na júlové hromadné, spoločné, oficiálne stretnutie s predstaviteľmi vedenia obce Hviezdoslavov.

Cieľom bude prediskutovať ako aktuálny stav výstavby v našom katastri, tak i budúce možnosti kooperácie, ktorá bude pre ďalšie vzájomné fungovanie a progres obce nevyhnutná. Za mimoriadne dôležité považujeme stanoviť si jasné pravidlá do budúcna, taktiež hodnoty, ktoré je potrebné obci odovzdať a napokon chceme aj deklarovať názor obce na architektúru, ktorá časom "vďaka" záväznému územnému plánu bude pribúdať...

Všetkým developerom boli pozvánky odoslané dnes. Ak v našej obci stavebne podnikáte a pozvánka Vám na Váš mobilný telefón alebo do e-mailu neprišla, napíšte, prosím, na Starosta@Hviezdoslavov.sk a dostanete podrobnejšie inštrukcie s dátumom, časom a miestom konania.

Podobné stretnutie s takýmto počtom prizvaných hostí, ktorí v obci stavebne podnikajú, sa v našej obci udeje po prvýkrát v jej histórii.

Ďakujem.

 

Marek Lackovič

starosta

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.