Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Ďalší kontrolný deň na novom chodníku

GALÉRIA
Dátum: 23.11.2020
Počet videní: 1246
Ďalší kontrolný deň na novom chodníku

Nový chodník je vo výstavbe...

Ako sme Vás už pred pár dňami informovali, najnovšie budovaný a naozaj dlhoočakávaný chodník pre peších, ktorý začína pri Hviezdnom bývaní a pokračuje smerom na Záhrady, resp. železničnú stanicu Kvetoslavov, "ide" podľa plánu. Ďalší kontrolný deň prebehol dnes krátko po druhej hodine poobede. 

V súčinnosti so zhotoviteľom predmetnej stavby Vás opätovne prosíme o zvýšenú opatrnosť pri prejazde ul. Čerešňárka, o potrebnú trpezlivosť a o rešpektovanie dopravných obmedzení počas nasledujúcich týždňov, resp. mesiacov. Výstavba telesa chodníka by, tak ako sme avizovali, nemala trvať viac než 3 mesiace. Dôležité je, aby vydržalo počasie. Zhotoviteľ bol upozornený na potrebu zvýšenia čistoty priľahlých komunikácií počas výstavby.

Samozrejmosťou pri tomto chodníku sú špeciálne bezbariérové vstupy na chodník, prepracovaný systém dažďovej kanalizácie i doasfaltovanie krajníc smerom k obrubníkom, čím sa o kúsok rozšíri i teleso vozovky na úseku ul. Čerešňárka pri samotnom obytnom súbore Hviezdne bývanie.

Vďaka najnovšiemu chodníku sa časť Hviezdoslavov - Záhrady kompaktne prepojí so zvyškom obce. Na žel. stanicu bude chodník pokračovať cez obchodnú pasáž Areálu Senecká, ktorý v najbližších týždňoch porastie do výšky a svoje služby ponúkne obyvateľom obce už v roku 2021.

 

OcÚ Hviezdoslavov

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.