Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Modernizujeme náš Úsek obecnej údržby = Zelenú linku

GALÉRIA
Dátum: 05.06.2022
Počet videní: 908
Modernizujeme náš Úsek obecnej údržby = Zelenú linku

Úsek obecnej údržby, hosp. správy a starostlivosti o zeleň sa v r. 2022 výrazne modernizuje...

V r. 2022 výrazne obnovujeme a posilňujeme vozový park, stroje a zariadenia na našom dôležitom Úseku obecnej údržby, hosp. správy a starostlivosti o zeleň, ktorému sa v minulosti nevenovalo zďaleka toľko (finančnej a materiálnej) pozornosti, koľko by si zasluhoval. Nové stroje, ako sme už avizovali, na Úsek - ktorému šéfuje A. Sliviak - postupne a priebežne prichádzajú a máte možnosť stretnúť ich aj v uliciach  nášho Hviezdoslavova...

Celkovo bude v r. 2022 investovaných do nákupu strojov, prístrojov, zariadení či techniky viac fin. prostriedkov, než dohromady za roky 2010 - 2018.

Najnovším prírastkom, ktorý vzišiel z ver. obstarávania, je tento novučičký valník s dvojkabínou (r. výroby 2022). Ten len pred niekoľkými dňami ku nám prišiel z výrobnej linky. Dôvod je prozaický - Úsek sa potrebuje zo stavu havarijného a (takmer) vždy "nestíhajúceho" prerodiť do stavu funkčného a vždy efektívneho, k čomu aj - krok po kroku - ruka v ruke s našou zriadenou tzv. Zelenou linkou, postupne smerujeme.

Viac o našej Zelenej linke sa dočítate TU.

 

OcÚ Hviezdoslavov

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.