Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Petícia za zachovanie daňového úradu v Šamoríne

Dátum: 18.08.2022
Počet videní: 903
Petícia za zachovanie daňového úradu v Šamoríne

Aktuálne...

Vážené Hviezdoslavčanky, milí Hviezdoslavčania.

     Spolu s ostatnými blízkymi a susediacimi samosprávami i Mestom Šamorín svorne i vo forme petície žiadame, aby Daňový úrad Trnava, Kontaktné miesto Šamorín zostalo zachované pre obyvateľov mesta Šamorín a okolia. Sociálna poisťovňa, a. s. v júni otvorila v Šamoríne svoje pracovisko, cieľom ktorého bolo jednak zvýšenie dostupnosti služieb pre občanov mesta Šamorín a okolia a zároveň aj odbremenenie pobočky v Dunajskej Strede. Prípadné zrušenie Kontaktného miesta daňového úradu v Šamoríne by malo negatívny ekonomický dopad na obyvateľov Šamorína a okolie, nakoľko by museli navštevovať pobočku v Dunajskej Strede a tým by sa táto pobočka neprimerane zaťažovala. Pracovisko Sociálnej poisťovne, a. s. v Šamoríne bolo otvorené v prospech obyvateľov mesta Šamorín a okolie, efektívnosť ktorého kroku by sa však znižovala v prípade zatvorenia kontaktného miesta. Poukazom na uvedené skutočnosti žiadame o prehodnotenie avizovaného zatvorenia Kontaktného miesta Daňového úradu Trnava v Šamoríne.

     Petíciu môžete prísť osobne podpísať od zajtra - 19. augusta - počas stránkových hodín na Obecný úrad Hviezdoslavov, v Kancelárii prvého kontaktu (p. Marko), a to až do 15. septembra 2022.

 

Ďakujeme za Vašu súčinnosť...

 

OcÚ Hviezdoslavov

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.