Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Vo Hviezdoslavove vznikla skupina dobrovoľníkov

Dátum: 25.09.2019
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 1157
Vo Hviezdoslavove vznikla skupina dobrovoľníkov

Ďalšia novinka na mape obce...

Vo Hviezdoslavove vznikla v uplynulých dňoch regulárna skupina dobrovoľníkov. Nájdete ju na tejto FB stránke a v dnešný deň hlási rovných 25 členov a členiek. Skupina, do ktorej sa jednoducho môžete prihlásiť aj Vy, na svojej stránke píše, že je pre ľudí, ktorí chcú byť dobrovoľníkmi v našej krásnej obci, vo Hviezdoslavove. Chcú pomáhať na rôznych kultúrnych, vzdelávacích, či spoločenských udalostiach. Hneď dve veľké nás čakajú tento týždeň...

 

27.9.2019 u nás vystúpia herci SND so svojou hrou

28.9.2019 sa u nás koná Deň obce Hviezdoslavov 2019

 

Vedenie obce Hviezdoslavov úprimne oceňuje takéto snahy budovať komunitu a ďakuje každému jednému obyvateľovi, ktorý sa zapojí. Je to naozaj nesmierna pomoc, ktorú si veľmi vážime. Pridať sa môžete jednoducho pridaním do tejto skupiny na tomto mieste alebo jednoduchým napísaním e-mailu na KomisiaVzdelavania@Hviezdoslavov.sk.

Skupina stále na tohtoročný Deň obce Hviezdoslavov hľadá koordinátorov parkovania, výpomoc do produkčného tímu, alebo aj informátorov na jednotlivé stanovištia, ktorých nikdy nie je dosť...

Dobrovoľníci majú na akciách sériu benefitov - voľný vstup do VIP stanu s občerstvením zdarma, teplú stravu zdarma, možnosť stretnúť sa s interpretmi, či ďalšie drobnosti, ktoré rozhodne potešia.

 

Marek Lackovič

starosta

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.