Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zaplavená cesta, Záhradnícka ul.

Práve riešime
Prijatý: 06.06.2022
Autor: Lysa
Zodpovedal: Obecný úrad Hviezdoslavov

Podnet:

Dobry den. Obraciam sa na Vas s podnetom ohladne zaplavenia komunikacie pred nasim domom c. 1021. Odkedy nam pri vytrhnuti kanalizacnej pripojky rozkopali a znicili upraveny pozemok pred domom, ktory sme mali vysypany vlastnym makadamom a vyspadovany, sa na komunikacii po kazdom dazdi tvoria velke mlaky. Jazdia tu auta aj stavebne a pri kazdom prejazde mame blatom a bordelom ospliechany cely (novy) plot. Kedze komunikacia je verejna a spravcom ciest v obci je obec obraciame sa na Vas aby ste tuto situaciu v co najkratsom case vyriesili kedze tu dochadza k niceniu nasho majetku a pozemok na ktorom sa tvori mlaka nie je v nasom vlastnictve. S pozdravom Lysa


Odpoveď:

Dobrý deň p. Lysá,

problematiku znečistenej komunikácie - Zahradníckej ul. (ktorá nie je vo vlastníctve obce, ani ju obec nespravuje) budeme riešiť so stavebníkom, ktorý vykonáva výstavbu v danej lokalite. Stavebník je samozrejme povinný pravidelene cestnú komunikáciu vyčistiť, ak spôsobí stavebnou činnosťou jej znečistenie.

Vami nahlásenú problematiku oznámime aj Stavebnému úradu obce Hviezdoslavov, ktorý je zároveň kompetentným orgánom vykonávať dohľad.

 

OcÚ Hviezdoslavov

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.