Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Riešenie problémov v časti Záhrady a ul. Jarná

Dátum: 21.02.2022
Počet videní: 1217
Riešenie problémov v časti Záhrady a ul. Jarná

Obec pomáha pri riešení sporov...

Obec Hviezdoslavov, v snahe pomôcť riešiť spory vzniknuté z užívania rod. domov (RD) v časti Záhrady v rámci developerského projektu "Nový Hviezdoslavov", najmä (no nielen) vo veci kanalizácie, zvoláva stretnutie medzi zúčastnenými stranami v spore, t. j. medzi dotknutými obyv. Záhrad (vlastníkmi predmetných RD) a developerom, za účasti stavebného úradu a príslušnej komisie, kt. sa uskutoční vo štvrtok 24.2. od 17:00 do 17:50 hod. v KD Hviezdoslavov. Účasť dotknutých vlastníkov RD je možná, za dodržania súčasných protipandemických opatrení.

Na deň predtým, 23. febrúra, si obec predvolala developerov lokality "Jarná ul.", s cieľom bezodkladne vyriešiť situáciu s nefunkčným ver. osvetlením. Cieľom je, vzhľadom na neschopnosť developera odstrániť závady identifikované obcou v stanovenom čase, získať veškerú tech. infraštruktúru, ktorú developer očividne zanedbal a zanedbáva, do svojho vlastníctva. Prizvaný bol aj zástupca obyvateľov predmetnej ulice.

Záujemcov o bývanie v našej obci (no nielen tých - upozornenie je aplikovateľné v celej SR) zároveň upozorňujeme a prosíme, aby sa pred kúpou nehnuteľnosti dôkladne oboznamovali s rezervačnými zmluvami, kúpnymi zmluvami, skutkovým stavom vecí, resp. s realitou samotnou - napr. aj kontaktovaním príslušných referátov obecného či stavebného úradu, príp. komisií zriadených pri OcZ.

 

Marek Lackovič, MBA

starosta Hviezdoslavova

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.