Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Akčný zoznam komunikácií vyžadujúcich rekonštrukciu

SÚBOR
Dátum: 16.05.2019
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 2155
Akčný zoznam komunikácií vyžadujúcich rekonštrukciu

Pomôžte nám s tzv. Akčným zoznamom komunikácií vyžadujúcich rekonštrukciu... 

Milí Hviezdoslavčania.

Obec Hviezdoslavov má veľký záujem nasledujúce obdobie venovať sa aj potrebnej sanácii, či rekonštrukcii komunikácií, resp. ciest, z ktorých je mnoho v čoraz horšom technickom stave. Výškové depresie, výtlky, či výmole, drobenie materiálu a iné defekty a poškodenia nie sú v našom katastri ničím výnimočným a zažívame ich každý deň pri cestovaní do práce, za kultúrou, či na peších, no i cyklistických prechádzkach.

Zlý stav ciest, samozrejme, vnímame ako obrovské negatívum našej rýchlo rastúcej obce, máme záujem ho riešiť, a to systematicky a dlhodobo.

Preto Vás žiadam v tomto smere o súčinnosť. Uplynulé dni vznikol dokument v podobe Akčného zoznamu komunikácií vyžadujúcich rekonštrukciu, v ktorom chceme zmapovať všetky "zlé" úseky Hviezdoslavova a určiť ich prioritu, s akou ku nim môžeme nielen v roku 2019, ale i v roky nasledujúce pristupovať. Aj Vy, Hviezdoslavčania, môžete byť spolutvorcami tohto systematického prístupu a formou komentáru v tejto téme nižšie nám pri tejto príležitosti zaslať informáciu, ktorý úsek by tu podľa Vás nemal chýbať. Participáciou verejnosti na veciach verejných vzniká výborná pôda na zodpovedné riadenie obce a Hviezdoslavov nemôže byť výnimkou...

Podnet zašlite, prosím, nižšie, formou komentáru v tvare:

  • Názov ulice/cesty/komunikácie
  • Miera obslužnosti (približný počet obyv.)
  • Veľkosť úseku (dĺžka, resp. šírka v metroch, cca.)

Zoznam bude, samozrejme, verejný a zverejnený bude už o niekoľko dní, pričom pôjde stále o živý dokument, ktorý sa bude priebežne dopĺňať v tejto téme...

Ďakujeme, že nám pomáhate budovať lepší Hviezdoslavov.

 

Marek Lackovič

starosta Hviezdoslavova

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Akčný zoznam komunikácií vyž. rekonštrukciu - 2019 ver. 3 Veľkosť: 10.5 kB Formát: xlsx Dátum: 6.9.2019

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.