Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Osvetlenie na Jarnej ul.

Vyriešený
Prijatý: 20.05.2022
Zodpovedaný: 17.10.2022
Autor: Anonym
Zodpovedal: Obecný úrad Hviezdoslavov

Podnet:

Dobrý deň, obraciam sa na Vás o poskytnutie aktuálnej informácie ohľadne nefunkčného ver. osvetlenia na Jarnej ul.. Od novembra sa tu nesvieti, bolo k tomu rokovanie v marci a už je máj a stále sa tu nesvieti. Ďakujem za informáciu.


Odpoveď:

Dobrý deň,

na stretnutí medzi účastníkmi: vedenie obce, konateľ spoločnosti Ekologické stavby, s. r. o., konateľ spol. LM Properties, s. r. o., ktoré sa uskutočnilo 23.2.2022,  boli dohodnuté dôležité kroky, ktoré mali uskutočniť majitelia cestnej komunikácie a ver. osvetlenia na Jarnej ulici. Na stretnutí sa účastníci dohodli, že staviteľ dodá  obci Hviezdoslavov dokumentáciu skutočného realizačného vyhotovenia IS, atesty zabudovaných materiálov, na komunikácii mali byť ostránené nedostatky stravebného charaketu a prevádzka ver. osvetlenia mala byť obnovená. Tieto podstatné kroky prisľúbili majitelia a zhotovitia vykonať do 30.3.2022. Tieto úkony sú nevyhnuté pre naplnenie odovzdania komunikácie a IS do vlastníctva obce. 

Avšak aj po viacerých urgenciách zo strany obce, neboli uskutočnené žiadne nápravné opatrenia, a nebola dodaná do dnešného dňa potrebná dokumentácia. Problematiku sme preto odovzdali Právnemu úseku obce Hviezdoslavov.

 

OcÚ Hviezdoslavov

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.