Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Hviezdoslavovský SWAP v sobotu už po 8. krát!

Dátum: 06.08.2020
Počet videní: 1067
Hviezdoslavovský SWAP v sobotu už po 8. krát!

V sobotu nás čaká ďalšia skvelá akcia...

Vážené Hviezdoslavčanky a Hviezdoslavčania.

Dňa 8. augusta od 10:00 do 13:00 sa bude v Kultúrnom dome Hviezdoslavov už ôsmykrát konať akcia Daruj, vymeň - Hviezdoslavovský SWAP. Na akciu môžete priniesť a darovať veci, ktoré už doma nepotrebujete a môžete si z nej odniesť iné veci, ktoré darovali Vaši susedia. Vstup je zdarma a aj všetky veci, ktoré si vezmete domov, sú zdarma.

Darovať môžete čokoľvek: oblečenie pre deti aj dospelých, spodné prádlo (to posunieme na charitu), hračky, knihy, časopisy, CDčká, drobné domáce spotrebiče, drogériu, kozmetiku, trvanlivé potraviny, veci do domácnosti či záhrady, staré a nevyužité potraviny pre hospodárske zvieratá...

Nemusíte doniesť nič a vziať si môžete čokoľvek, čo sa vám páči. Alebo aj nič, je to na vás...

Zbierame aj staré baterky, žiarovky, lieky, doplnky a lekárnický materiál - po akcii ich všetky naraz odnesieme na recykláciu do elektropredajne a lekárne.    

Ak chcete veci iba darovať a nič si nevziať, môžete prísť aj skôr, od 8:00 budeme pripravovať priestory na akciu a radi od Vás veci prevezmeme. Po dohode je možné doniesť veci aj pár dní vopred. Ak by ste mali chuť pomôcť, či už jednorazovo alebo pridať sa do nášho tímu organizátorov, prosím, ozvite sa, budem veľmi rada...

 

Akcia sa uskutoční

8. augusta 2020 od 10:00 do 13:00

v Kultúrnom dome Hviezdoslavov

FB udalosť nájdete kliknutím > SEM <

pozvanka_v01

 

Jana Púčiková

organizátorka

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.