Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Aktualizované. Obec s plošným testovaním končí + aktuálny zoznam MOM v okolí

SÚBOR
Dátum: 14.03.2021
Počet videní: 3727
Aktualizované. Obec s plošným testovaním končí + aktuálny zoznam MOM v okolí

Aktuálne

Po 8. týždňoch neustáleho víkendového plošného testovania dnes obec Hviezdoslavov, zast. starostom obce Marekom Lackovičom, oznamuje, že ďalšie - už 9. kolo testovania - realizovať na jej území nebude.

Viac ako 60 dní (!) non-stop príprav, pohotovosti, náročnej logistiky, zháňania ochr. pomôcok či samotnej realizácie testovaní, má priamy a negatívny dopad na výkon, resp. originálne i prenesené kompetencie samosprávy.

Únava (nielen) personálneho aparátu Obecného úradu je už v týchto chvíľach, žiaľ, za hranicou únosnosti.

V nadväznosti na fakt, že Ministerstvo zdravotníctva SR v uplynulých dňoch avizuje zahájenie samotestovania, na ktoré, ako deklaruje, zakúpilo i 35 miliónov vhodných testov, sme navyše presvedčení, že štát už naše "služby" - služby obcí a miest - nepotrebuje, a preto je racionálne, aby sa nimi zbytočne neplytvalo.

V tomto momente chceme i úprimne poďakovať, a to nielen všetkým zdravotníkom, administrátorom, pomocníkom, koordinátorom, zamestnancom Obecného úradu Hviezdoslavov, príslušníkom Policajného zboru SR a príslušníkom Ozbrojených síl SR, ale predovšetkým Vám - Hviezdoslavčankám a Hviezdoslavčanom - za Vašu disciplínu, trpezlivosť i spoluprácu.

Za nedostatky, ktoré sa počas uplynulých mesiacov testovania vo Hviezdoslavove určite vyskytli, sa úprimne ospravedlňujeme. Ak sa aj náhodou vyskytli, bolo to tým, že tiež sme len ľudia, od ktorých sa však v mnohých prípadoch čakal nadľudský výkon. Ak ste preto náhodou nejaké negatívum postrehli, tak, prosíme Vás, prepáčte, mrzí nás to...

Zároveň, prosím, prijmite naše úprimné ospravedlnenie, že 8. kolo bolo v našich priestoroch posledné.

 

OcÚ Hviezdoslavov

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Aktualizovaný zoznam MOM - 6.4.2021 Veľkosť: 318.2 kB Formát: pdf Dátum: 8.4.2021

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.