Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Dobudovanie vodovodu a kanalizácie bude vyzerať takto

SÚBOR Facebook
Dátum: 24.08.2021
Počet videní: 7379
Dobudovanie vodovodu a kanalizácie bude vyzerať takto

Čakáme na vydanie stavebného povolenia...

Vzhľadom na množiace sa otázky jednotlivcov, ktorí sa zväčša pýtajú na to, či aj ich rodinný dom bude v rámci projektu dobudovania vodovodu a kanalizácie v jestvujúcej zástavbe pripojený na tieto siete, sme sa v súčinnosti a so súhlasom projektantov realizačnej dokumentácie rozhodli zverejniť 2 najčerstvejšie výkresy zobrazujúce definitívny stav, na základe ktorého sa dielo zrealizuje.

Pre pohľad na časť Záhrady kliknite, prosíme, SEM

Pre pohľad na zvyšok obce kliknite, prosíme, SEM

(Poznámka: náhľady je pre ich veľkosť potrebné viacnásobne priblížiť)

 

Rozumieme, že všetci spoločne vskutku netrpezlivo čakáme na vydanie stavebného povolenia, o ktoré sme po dvojročnom non-stop maratóne projektovania, povoľovania a príprav úspešne požiadali 6. mája 2021 na príslušnom odbore Okr. úradu v D. Strede. Spejeme, prirodzene, do finále, hoci termín realizácie, samozrejme, nezávisí len od nás. 

Zároveň nám dovoľte aj touto cestou poďakovať ako Západoslovenskej spoločnosti, a. s., tak i Mestu Šamorín, že sme našli spoločné východisko z tejto situácie, podrobnejšie načrtnuté v priloženom vyjadrení (viď nižšie), ktoré zároveň podčiarkuje stanovisko obce Hviezdoslavov z 26. júla 2021 (viac TU) o nevyhnutnom utlmení ďalšej, novej výstavby.

Viac podrobností prinesieme po spustení verejného obstarávania, v nasledujúcich týždňoch...

 

Obecný úrad Hviezdoslavov

 

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Stanovisko ZsVS z 18.8.2021 Veľkosť: 1.3 MB Formát: pdf Dátum: 24.8.2021

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.