Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Pozývame na komunitné sadenie stromov

Dátum: 17.05.2021
Počet videní: 1968
Pozývame na komunitné sadenie stromov

Už 29. mája od 9:00

Pozývame Vás na komunitné sadenie stromov v našom avizovanom Areáli "Šibenička", ktoré sa uskutoční cez víkend, 29. mája 2021 (v sobotu) od 9:00. Každá pracovitá ruka sa zíde!

Na tento deň máme nachystaných niekoľko desiatok kusov vzrastlej zelene, ktorú spoločne na akcii zasadíme, v súlade s urbanistickou štúdiou tzv. "nultej" fázy Areálu Šibenička.

V sobotu 29. mája tak môžete byť s nami pri započatí novej aleje v pripravovanom veľkometrážnom Relaxačnom areáli Šibenička o rozlohe takmer 5 ha, oproti štrkoviskám (za Podhájom, smerom na Štvrtok n/O), ktorý bude rajom piknikov, trhov, oddychu, zelene, športu, relaxu a oázou kultúrneho leta vo Hviezdoslavove.

Prineste si pracovný odev, rukavice, dobrú náladu a smiech (a samozrejme, niečo na pitie, príp. na zahnatie hladu). Drobné pohostenie zabezpečí aj obec Hviezdoslavov. Veľmi nám pomôže, ak si prinesiete aj vlastný rýľ (určite ich nebudeme mať dosť)...

Jednotlivé vzrastlé stromy (v 1. etape budeme sadiť cca. 40ks pagaštanov konských) si vzápätí budete môcť aj "adoptovať". Pod každým "adoptovaným" stromom bude tabuľka s Vaším menom, príp. s menom Vašej rodiny, ktorá sa na jeho výsadbe podieľala. Viac informácií vysvetlíme priamo na mieste, v sobotu ráno. Už teraz sa na Vás všetkých veľmi tešíme.

Akcii bude na mieste šéfovať Úsek obecnej údržby Hviezdoslavov.

Udalosť na soc. sieti Facebook nájdete na TOMTO mieste (klik SEM).

 

Pozn.: parkovať v areáli (ani na súkromných pozemkoch v blízkosti) ešte NIE JE možné - príďte, prosím, pešo, príp. na bicykli...

 

Marek Lackovič

starosta obce

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.