Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Vieš krásne maľovať? Pomôž nám skrášliť Hviezdoslavov!

Dátum: 27.05.2019
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 843
Vieš krásne maľovať? Pomôž nám skrášliť Hviezdoslavov!

6. júna odejeme našu obec do nového šatu...

Milí Hviezdoslavčania.

6. júna (vo štvrtok) prebehne v našej obci masová akcia v podobe maľovania  a natierania verejných priestorov - hlavne ihrísk, resp. mantinelov a detských hracích prvkov v Športovo-relaxačnom areáli v centre obce, lavičiek, autobusovej/železničnej zastávky, či zábradlí, na ktorú nám personálne i finančne pomôže spoločnosť Tesco v rámci svojho teambuildingu, kedy sa v počte 50 osôb ponúkli pomôcť nášmu Hviezdoslavovu.

Pomocnú ruku sme, samozrejme, prijali, a tak sa do toho spolu aj s obecnou údržbou od 9:00 do cca. obeda pustíme. Doplnkovou aktivitou bude aj zber odpadkov v centre obce, v okolí MŠ Hviezdoslavov, skate-parku a celom Športovo-relaxačnom areáli.

Keďže obecný imobiliár (napr. mantinely futbalového ihriska, autobusová, príp. železničná zast. a pod.) by sme radi odeli aj do obecných farieb, tak hľadáme niekoho z Vás, kto by nám pomohol s náterom erbu obce ako dominantného prvku týchto zariadení. Chceme náš obecný majetok zveľadiť, skrášliť, esteticky zhodnotiť a zrevitalizovať.

Všetko, vrátane pracovných rukavíc, štetcov i farieb, bude na tento deň zabezpečené. Ak ste šikovní, a erb obce viete hodnoverne hodiť z papiera aj na plochu o veľkosti 1x1 meter, ste náš človek a budeme veľmi radi, keď nám pomôžete. Píšte, prosím, na Starosta@Hviezdoslavov.sk. Vopred Vám ďakujeme za to, že Vám na našom verejnom priestore záleží.

 

Marek Lackovič

starosta

 

Zdroj obr.: www.SydneyCommunityCollege.edu.au

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.