Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Hviezdoslavovský SWAP zajtra už po 7. krát!

Dátum: 26.06.2020
Počet videní: 903
Hviezdoslavovský SWAP zajtra už po 7. krát!

Už zajtra nás čaká ďalšia skvelá akcia...

Vážené Hviezdoslavčanky a Hviezdoslavčania.

Dňa 27. júna od 10:00 do 13:00 sa bude v Kultúrnom dome Hviezdoslavov konať v poradí už siedma akcia Daruj, vymeň - Hviezdoslavovský SWAP. Na akciu môžete priniesť a darovať veci, ktoré už doma nepotrebujete a môžete si z nej odniesť iné veci, ktoré darovali Vaši susedia. Vstup je zdarma a aj všetky veci, ktoré si vezmete domov, sú zdarma.

Darovať môžete čokoľvek: oblečenie pre deti aj dospelých, hračky, knihy, časopisy, CDčká, drobné domáce spotrebiče, drogériu, kozmetiku, trvanlivé potraviny, veci do domácnosti či záhrady. Mimoriadne sa potešíme najmä netextilnému tovaru a veciam do domácnosti, tie mali na minulej akcii veľký úspech.    

Nemusíte doniesť nič a vziať si môžete čokoľvek, čo sa vám páči. Alebo aj nič, je to na vás...

Zbierame aj staré baterky, žiarovky a lieky - po akcii ich všetky naraz odnesieme na recykláciu do elektropredajne a lekárne.    

Ak plánujete niečo aj doniesť / darovať, prosím, príďte najneskôr o 12:00, aby si vaše veci stihli nájsť nového majiteľa. Akcia trvá do 13:00. Ak chcete veci iba darovať a nič si nevziať, môžete prísť aj skôr, od 8:00 budeme pripravovať priestory na akciu a radi od Vás veci prevezmeme. Ak by ste mali chuť pomôcť, najmä s balením a upratovaním miestnosti po ukončení akcie od 13:00 do cca. 14:00, keď už všetci budú mlieť z posledného, prosím, napíšte organizátorke, určite sa veľmi poteší.

 

Akcia sa uskutoční

27. júna 2020 od 10:00 do 13:00

v Kultúrnom dome Hviezdoslavov

FB udalosť nájdete kliknutím > SEM <

 

Jana Púčiková

organizátorka

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.