Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Fungovanie MŠ Hviezdoslavov od 22.3.2021

Dátum: 17.03.2021
Počet videní: 1276
Fungovanie MŠ Hviezdoslavov od 22.3.2021

Aktuálne informácie

MŠ Hviezdoslavov na Školskej ul. sa od 22.3.2021 otvára za sprísnených epidemiologických podmienok. Podľa tzv. "COVID AUTOMATU" bol okres Dunajská Streda od 22. marca 2021 zaradený do III. stupňa varovania – bordová farba, skóre indikátora 6.

  • Budú otestovaní všetci zamestnanci MŠ, obaja rodičia dieťaťa, resp. dospelé osoby, ktoré s ním žijú v spoločnej domácnosti.
  • Platnosť testov nesmie byť staršia ako 7 dní.
  • V týždni od 22. do 26.3. budú deti preberané a odovzdávané pri vchode do budovy (vstup iných osôb, okrem zamestnancov, nebude povolený), ďalšie týždne budú podľa situácie vyhodnotené neskôr.
  • Poverený zamestnanec MŠ môže vyžadovať od rodičov k nahliadnutiu výsledok testu, alebo doklad o výnimke.
  • Pri prvom nástupe odovzdá zákonný zástupca / rodič

a) potrvrdenie o bezinfekčnosti dieťaťa (klik SEM)

b) čestné vyhlásenie zákonného zástupcu / ov (klik SEM)

  • Upozorňujeme rodičov, že v zmysle Manuálu opatrení pre školy a školské zariadenia – tzv. “Covid školský semafor” – vzhľadom k situácii, môže byť u detí vyžadovaný pobyt v rúšku v MŠ počas celého dňa. Žiadame zabezpečiť deťom 2 rúška: 1 pri sebe, 1 v náhradnom vrecúšku (priesvitnom), obe označené.

Na základe ÚVZ nie rúška v kolektíve detí od 3 do 6 rokov povinné ale vysoko odporúčané. Naša MŠ toto odporúčanie bude rešpektovať a deti budú mať pri niektorých aktivitách počas dňa rúška. Počas uplynulých týždňov sa nám toto opatrenie osvedčilo. Ďakujeme za pochopenie...

Je v záujme rodičov, aby zvážili sami aktuálnu situáciu s vývojom ochorenia COVID-19 a rozhodli sa o obnovení dochádzky svojho dieťaťa do MŠ za uvedených podmienok.

 

MŠ Hviezdoslavov

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.