Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Humanitárna pomoc pre Ukrajinu od obce Hviezdoslavov

GALÉRIA
Dátum: 28.02.2022
Počet videní: 899
Humanitárna pomoc pre Ukrajinu od obce Hviezdoslavov

Nie slová, ale činy sú teraz dôležité a potrebné...

Včera sme vďaka vzájomnej spolupráci medzi obcou Hviezdoslavov a Miestnym spolkom Slovenského Červeného kríža Hviezdoslavov, zast. P. Musilom, zhromaždili, na základe našej výzvy, za pár desiatok minút humanitárnu pomoc za vyše 5.000,- EUR (!). Tá odchádza už o 36 hodín v utorok skoro ráno všade tam, kde je to teraz žiaduce. Všetko bude odovzdané práve tým, ktorí to teraz najviac potrebujú...

Tisíce detských plienok, stovky detských ovocných kapsičiek a výživ, vlhčených obrúskov, kilogramy dámskej hygieny a kozmetiky, desiatky kilogramov trvanlivej potravinovej pomoci…

Pomoc je a bude adresná, účinná a okamžitá! Zároveň musíme na niekoľko dní zhromažďovanie pomoci stopnúť, pretože sklady máme vďaka Vám - vďaka našej skvelej komunite - nateraz naplnené. Dnes preto, prosíme Vás, už nič nenoste.

Ďalšiu výzvu plánujeme na koniec týždňa, s cieľom vytvoriť v našej obci dlhodobé a stabilné centrum potravinovej pomoci s možnosťou okamžitého a bezplatného vyzdvihnutia príslušnej pomoci. O detailoch budeme informovať v najbližších dňoch.

 

Ďakujeme veľmi pekne.

Modlime a želajme si mier…

 

Marek Lackovič, MBA

starosta Hviezdoslavova

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.