Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Projekt #SadniSi - nové lavičky v každej časti obce

Dátum: 24.06.2019
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 1156
Projekt #SadniSi - nové lavičky v každej časti obce

Nový projekt v našom Hviezdoslavove...

Uplynulé dni ste si možno všimli prvé, nové lastovičky - lavičky, ktoré pribúdajú v oddychových zónach vo Hviezdoslavove. Celkovo máme dojem, že oddychového sedenia je v našej obci veľmi málo (v niektorých častiach dokonca vôbec) a je potrebné to zlepšiť. Z toho dôvodu vzniká miniprojekt #SadniSi, ktorý znamená 1 novú lavičku každý kalendárny mesiac v lokalite, ktorú sami navrhnete Vy, obyvatelia jednotlivých lokalít vo Hviezdoslavove.

Prvé dve, ako som už spomenul, pribudli uplynulý týždeň pri ihrisku v Športovo-relaxačnom areáli pri materskej škole. Každý mesiac pribudne min. 1 nová, krásna lavička.

Nové miesta môžete navrhovať jednoducho formou komentáru napr. pod tento príspevok alebo kedykoľvek na Facebooku - stačí odfotiť lokalitu, kde by sa oddychové sedenie hodilo a pridať hashtag #SadniSi, aby sa príspevky zhromažďovali na jedno miesto. My na Úrade to budeme priebežne sledovať a zariadime, aby nové sedenia pribúdali...

Lavičky vyrábame vlastnými silami vďaka šikovným rukám patriacim priamo pracovníkom obecnej údržby - ide teda o ručnú prácu lokálnych majstrov, ktorí sú priamo zamestnancami obce Hviezdoslavov. Lavičky nás tak stoja zlomok ceny oproti situácii, keby sme ich museli kupovať...

Niekedy netreba nič riešiť a jednoducho si len sadnúť. Tak si pokojne sadnite :)

 

fotografia nového sedenia pri ihrisku (21.6.2019)

IMG_6766

 

Marek Lackovič

starosta

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.