Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Obstarávanie Kolmej ul. ukončené, zmluva o dielo pripravená na schválenie

Dátum: 23.03.2020
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 714
Obstarávanie Kolmej ul. ukončené, zmluva o dielo pripravená na schválenie

Verejné obstarávanie ukončené...

Nový asfaltový povrch na historicky zabudnutej  a nespevnenej Kolmej ulici, ktorá však dnes obsluhuje už trojicu ďalších nových zón (Marhuľovú ul., Hruškovú ul. a Jabloňovú ul. v starej časti obce, resp. viac než stovku obyvateľov) by mohol už čoskoro byť skutočnosťou. Tak ako sme informovali 9. marca na tomto mieste, na úsek, ktorý je prakticky jedinou prístupovu cestou na spomínané ulice, a rieši i napojenie na tieto komunikácie (vrátane opravy vstupu na Poľnú ul.) by sa mal namiesto betónu použiť asfalt.

Zmluva o dielo bude predložená zastupiteľstvu na najbližšom zasadnutí. Veríme, že nám aktuálna situácia s vírusom cestu úplne nezahatá a že bude možné rokovať. Dnes bolo rozhodnuté, že najbližšie zasadnutie aj s príslušnými bezpečnostnými opatreniami sa bude konať 8. apríla.

Celková cena za bezmála tristo metrov dlhé dielo činí 34 620,82  EUR vrátane DPH. Verejný obstarávateľ (obec Hviezdoslavov) vyhodnocoval v 2. kole jednu ponuku. Kritériom na vyhodnotenie ponúk bola verejným obstarávateľom stanovená najnižšia cena.  V 1. kole ("betónové" riešenie) bola najnižšia cena za predmet zákazky vyše 61 000 EUR s DPH. Ponuky v takýchto hodnotách sme akceptovať nemohli.

 

Obrázok č. 1

Namiesto betónu bude položený asfaltový "koberec"...

Snímka_obrazovky_2020-03-23_o_9.25.29

 

Marek Lackovič

starosta