Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Osvetlenie na Jarnej ul.

Vyriešený
Prijatý: 20.03.2022
Zodpovedaný: 17.10.2022
Autor: Lukáš
Zodpovedal: Obecný úrad Hviezdoslavov

Podnet:

Dobrý deň, už približne od decembra 2021 sa nesvieti na ul. Jarná. Viem, že ulica patrí ešte developerovi a nedávno malo prebehnúť jednanie s majiteľom ulice, obcou a zástupcom ulice. V akom to je prosím štádiu? Ďakujem


Odpoveď:

21.3.2022

Dobrý deň p. Gnebus,

dňa 23.2.2022 sa uskutočnilo stretnutie medzi zúčastnenými stranami za prítomnosti vedenia obce, zástupcov spol. Ekologické stavby, s. r. o., LM properties, s. r. o. a zástupcu obyvateľov Jarnej ul..

Vlastník pozemku, telesa komunikácie a zároveň inžinierskych sietí - Ekologické stavby s. r. o. - sa zaviazal odstrániť nedostatky zistené zástupcami príslušnej komisie obce na miestnej obhliadke do konca marca 2022. Investor prisľúbil zabezpečiť obnovu prevádzky ver. osvetlenia na Jarnej ul. za účelom overenia jeho prevádzkyschopnosti pred odovzdaním osvetlenia obci.

Obec Hviezdoslavov požadovala od investora doručenie povinnej dokumentácie, ktorá má byť súčasťou žiadosti o bezodplatný prevod cestnej komunikácie pod správu obce - predovšetkým technickej dokumentácie k IS, dokumentácie skutočného vyhotovenia IS a atestov zabudovaných materiálov do konca marca 2022. Obec zadefinovala investorovi na stretnutí požiadavku prípravy zmluvných podkladov pre odovzdanie IS do vlastníctva obce.

 

Kancelária prvého kontaktu

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.