Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Aktualizované. BIO nádoby opäť dostupné

Dátum: 02.06.2021
Počet videní: 3677
Aktualizované. BIO nádoby opäť dostupné

Od stredy 2.6.2021 sa znova vydávajú nádoby na BIO odpad...

Aktualizácia 2.6.2021

Poplatníci, ktorí majú uhradený poplatok za odvoz a likvidáciu KO, si môžu vyzdvihnúť špeciálnu hnedú 240-litrovú nádobu na BRO v stránkových hodinách na Obecnom úrade Hviezdoslavov na Referáte správy daní a poplatkov, a to opäť od stredy 2. júna 2021.

 

Aktualizácia 4.9.2020

Nádoby na BIO odpad sú opäť dostupné.

 

Aktualizácia 17.8.2020

Nádoby na BIO odpad sú opäť momentálne nedostupné. O ich ďalšom naskladnení Vás budeme informovať tak ako obvykle...

 

Aktualizácia 12.8.2020

Nádoby na BIO odpad sú opäť dostupné.

 

Aktualizácia 16.7.2020

Nádoby na BIO odpad sú opäť momentálne nedostupné. O ich ďalšom naskladnení nás dodávateľ pre túto chvíľu neinformoval, očakávame ich v najbližších dňoch, resp. týždňoch.

 

Aktualizácia 15.7.2020

VZHĽADOM NA AKÚTNY NEDOSTATOK HNEDÝCH NÁDOB

na trhu (a vo výrobe, ktorá nestíha) nám ich Marius Pedersen dodáva po častiach (po 50ks) a nie vcelku. Preto už v stredu ráno nádoby na BIO odpad neboli. 50 kusov sa vo Hviezdoslavove odovzdá behom niekoľkých desiatok minút.

Záujem je enormný, bitka o nádoby medzi samosprávami je veľká. Napriek tomu ich získavame v rekordných časoch a posúvame ich Vám, našim obyvateľom. Ospravedlňujeme sa, že mnohí na tú svoju BIO nádobu stále čakáte - chyba je však, žiaľ, na strane dodávateľa.

Na záver dodávame, že stále je k dispozícii aj Zberný dvor Hviezdoslavov, ktorý má dokonca v tejto sezóne aj extra predĺžené prevádzkové hodiny. Využiť ho môžu aj obyvatelia bez trvalého pobytu, ktorým stačí príslušná kartička.

O najbližšom naskladnení nádob Vás budeme informovať ešte dnes. Sledujte preto, prosím, náš web, príp. sociálne siete.

 

OcÚ Hviezdoslavov

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.