Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Dnes pokračujú rokovania s Ministerstvom živ. prostredia

Dátum: 06.08.2020
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 816
Dnes pokračujú rokovania s Ministerstvom živ. prostredia

Dnes bude opäť hlavnou témou kanalizácia s vodovodom...

Vzhľadom na to, že v rámci celoobecného mega projektu "Hviezdoslavov - vodovod & kanalizácia", ktorého investičné náklady sa pohybujú na úrovni až 10 mil. eur, už disponujeme územným rozhodnutím a pomaly ale isto sa v rýchlom slede procesuje i stavebné povolenie (píšeme o tom v pravidelne aktualizovanom článku na tomto mieste), prebehne dnes o 12:30 ďalšie dôležité rokovanie na Ministerstve životného prostredia SR v Bratislave, a to priamo so štátnym tajomníkom MŽP -  J. Smatanom.

Téma bude jasná: hľadanie možností financovania tohto obrieho projektu.

Verejné obstarávanie na zhotoviteľa celého projektu by sme radi spustili, pokiaľ to bude čo i len trochu možné, ešte tento rok. Nie je tajomstvom, že vedenie obce Hviezdoslavov sa bude usilovať o získanie balíka finančných prostriedkov z EÚ. So žiadosťou o súčinnosť postupne oslovujeme všetkých kompetentných. Veríme, že Ministerstvo čoskoro vyhlási výzvu, cez ktorú bude možné peniaze čerpať...

 

Marek Lackovič

starosta

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.