Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Aktualizované. Obnova kultúrneho domu

GALÉRIA
Dátum: 16.08.2023
Počet videní: 2253
4 min. čítania
Aktualizované. Obnova kultúrneho domu

Interiérová obnova domu kultúry je na spadnutie...

Začíname!

     Interiérová obnova kultúrneho domu na Hlavnej ul. je na spadnutie - čaká nás už v máji 2023. Významnou revitalizáciou prebehne najmä prízemie budovy vrát. hlavnej sály. Nové & čisté a voňavučké priestory KD Vám budú, pokiaľ všetko prebehne hladko, opäť k dispozícii začiatkom júla. Stavebný úrad Hviezdoslavov sídliaci na 1. poschodí budovy bude predbežne k dispozíci ako obvykle...

     Gro prác, vrát. pokládky novej dlažby či maľovanie priestorov, bude realizované svojpomocne, resp. "in-house", naším Úsekom obecnej údržby, hosp. správy a starostlivosti o zeleň, bez externých dodávateľov prác, čo znamená významnú úsporu peňazí.

     Za dočasné obmedzenia a dočasnú nemožnosť prenájmu či využívania priestorov sa Vám úprimne ospravedlňujeme.

 

Aktualizované 2.5.2023

     Práce na obnove začali podľa plánu dnes, 2. mája 2023! Hotovo bude najneskôr začiatkom júla 2023.

 

Aktualizované 14.7.2023

     FINIŠUJEME. A ČAKÁ NÁS MURAL!

     Realizujeme posledné úpravy a dokončovacie práce. Realizácia interiérovej obnovy KD je na konci. Hotovo bude už o niekoľko dní...

     Zároveň pripravujeme aj v tomto prípade novú veľkoformátovú maľbu, tzv. murál, ktorá bude pokračovať v trende postupne zachytávať na verejných budovách v práve realizovanom Novom centre obce históriu Hviezdoslavova pomocou výtvarného umenia. Obriu, 12-metrovú maľbu, si návštevníci môžu vychutnať už dnes na budove obecného úradu. Tešiť sa tak môžeme na ďalší nádherný skvost, ktorý vyrastie na dome kultúry, o kúsok vedľa, na Lipovom námestí, ktoré zároveň od pondelka prechádza rekonštrukciou v rámci budovania Vodozádržného parku. Definitívnu podobu maľby vyberú hlasovaním obyvatelia Hviezdoslavova. Hlasovanie bude spustené v najbližších dňoch na webe Obce.

 

Aktualizované 16.8.2023

     Dnešné zasadnutie už v novom...

     Dnešné zasadnutie OcZ sa uskutoční už vo vynovenej hl. sále KD Hviezdoslavov. Ten napokon naplno otvoríme až po dobudovaní Nového centra: Vodozádržného parku Hviezdoslavov, na konci jesene 2023, nakoľko celé jeho okolie vr. celého Lipového nám. je v týchto týždňoch jedným veľkým staveniskom. Zároveň dovtedy ešte KD skrášlime novou veľkoformátovou maľbou (viď vyššie) a doinštalovaný bude zvyšok potrebného príslušenstva, pódiovej techniky a pod..

 

#RozvíjameHviezdoslavov. #PreTeba.

 

OcÚ Hviezdoslavov

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.