Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Ešte bližšie k ľuďom - od apríla aj v sobotu...

Dátum: 12.04.2019
Autor: Obec Hviezdoslavov
Počet videní: 841
Ešte bližšie k ľuďom - od apríla aj v sobotu...

Od 13.4.2019 začnú fungovať dve novinky...

Milí Hviezdoslavčania.

13. apríla - t. j. už zajtra - bude prvá sobota, odkedy začnú fungovať v našom Hviezdoslavove hneď dve novinky, ktoré obsahuje aj Vízia pre lepší Hviezdoslavov koncipovaná v predvolebnom lete roku 2018:

Prvou sú tzv. „Sobotné dopoludnia so starostom“ (každú druhú sobotu, počnúc 13.4.2019, od 9:30 do 11:00 na OÚ) pre komunikáciu a riešenie podnetov s obyvateľmi, ktorí sú pracovne vyťažení cez pracovný týždeň.

Druhou novinkou je, že každú druhú sobotu (taktiež počnúc 13. aprílom) budú symbolickou a milou súčasťou takýchto dopoludní aj drobné, no spoločné, komunitné raňajky na OÚ pre ľudí, z ktorých chcem, aby sa časom stala tradícia. Raňajky budú hradené výsostne z osobných a crowdfundingových zdrojov, mimo obecný rozpočet.

Verím, že sa tak v týchto hektických časoch i ľudia inak pracovne mimoriadne vyťažení v pracovnom týždni budú môcť zastaviť na kus reči na našom Úrade aj cez víkend, kedy to obvykle nie je možné.

Pokojný víkend želám všetkým...

Marek Lackovič
starosta Hviezdoslavova

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.